Zoeken
Sluiten
Features

Pay by link & QR-codes. 

Laat je (zakelijke) klanten tot wel anderhalf keer sneller betalen via betaalverzoeken, met een paar clicks aangemaakt in Pay. admin. Verstuur de betaallinks makkelijk via email, SMS of WhatsApp.

PAY. Sfeerfotografie0338
Ontvang nu ook betalingen via betaallinks en QR-codes. Ultiem gemak voor je klant. En dat betekent direct betalingen ontvangen voor jou: betalingen via betaallinks worden veel sneller betaald. 

Met pay by link via Pay. laat je je klanten betalen met alle betaalmethodes die beschikbaar zijn op jouw verkoopkanalen. Hoe het werkt? Maak eenvoudig een nieuwe betaling aan in Pay. admin. Ons systeem stuurt je klant een email met de betaallink. Of kopieer de link en deel deze zelf met de klant. 

man met leptop-1

Pay by link

Betaallinks versturen op jouw manier. 

Betalen via een link of QR-code gebeurt via Pay. helemaal hoe jij het wil. Als verzender bepaal jij de voorwaarden van de betaallink en de betaling: 

  • Betaallink per mail of SMS verstuurd door Pay.
  • Betaallink gegeneerd door Pay. in eigen kanaal te gebruiken, bijvoorbeeld WhatsApp
  • Kies een datum en tijd wanneer het betaalverzoek verloopt.
  • Creëer QR-codes voor betaalverzoeken op bon of factuur. 
Betalen via betaallinks of QR-codes zorgt voor een hogere conversie. En de betaalpagina's in huisstijl maken het betaalproces persoonlijk en herkenbaar. 

De pay by link betaalapagina's zijn makkelijk in je eigen huisstijl in te richten. Zo creëer je herkenning voor je klanten. Pay by link wordt veel gebruikt voor aanbetalingen, of het versturen van zakelijke facturen en betalingsherinneringen. 

Meer features van Pay.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alle data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.

 

Lees meer
icon 2

Recurring payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de recurring payments feature van Pay.
Lees meer
icon 3

Inzicht met de Pay. app

Op ieder moment en vanaf elke locatie inzicht in het online betaalverkeer van jouw webshops of websites via de gratis Pay. app.
Lees meer
icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.
Lees meer

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages