Zoeken
Sluiten
Google Analytics Sync

Conversie meten met een grotere nauwkeurigheid.

Een groot aantal webbezoekers blokkeert de trackingcookies, of deze functie wordt gesloten bij een betaling op de betaalpagina van een bank. Hierdoor is het lastig Google Analytics inzichten te linken aan daadwerkelijke aankopen, en dus conversie. 

Daarom biedt Pay. Google Analytics Sync.

why-pay
Opname-zonder-titel5706
Exact conversies meten in Google Analytics is met Pay. een stuk gemakkelijker.

Wanneer je meerdere betaalmethoden aanbiedt, is het soms lastig exacte conversies te meten. Elke betaalmethode of iDEAL-bank heeft weer een eigen manier van transacties afhandelen.

Met Google Analytics Sync zie je precies waar een conversie vandaan komt. Of je bezoeker nu op een linkje heeft geklikt in je e-mail, op één van je advertenties in Google, of via je social media post op de website is beland: na iedere succesvolle betaling komen de transactiegegevens in je Analytics account terecht.

Meer features van Pay.

Icon 1

Uitgebreide rapportages

Verhoog je conversie met de inzichten en rapportages van Pay. Alle data die je nodig hebt met uitgebreide filter- en zoekopties.

 

icon 2

Recurring payments

Terugkerende betalingen voor abonnementen en lidmaatschappen zet je eenvoudig klaar met de recurring payments feature van Pay.
icon 4

Conversie optimalisatie

Google Analytics Sync van Pay. zorgt dat de transactiedata in Google Analytics gesynchroniseerd wordt met de data in de backend van je webshop.
icon-24

Pay by link

Genereer betaalverzoeken en stuur ze naar je klant, direct vanuit het Pay. admin panel. Zo kunnen klanten zelf een betaalmethode kiezen.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages