Zoeken
Sluiten
30 november 2017

De 7 handigste features van het Pay. Dashboard

De 7 handigste features van het Pay. Dashboard
 PAY. doet er alles aan om het online ondernemen voor jou een stukje makkelijker te maken. Zo ook met het Dashboard als nieuwste toevoeging aan het Admin Panel. Het Dashboard is een handige overzichtspagina die in één oogopslag inzicht geeft in statistische betaalinformatie zoals de laatste online betalingen en clearingen, dag- en weekvergelijkingen en een zoekfunctie.

Je komt bij jouw persoonlijke Dashboard door in te loggen in het Admin Panel. Dit kan zowel via desktop als via de mobiele app. Met behulp van verschillende slimme features krijg je met een paar klikken toegang tot handige (statistische) informatie over jouw betalingen, transacties en omzetten, maar ook over bijvoorbeeld de gekozen betaalmethoden. We zetten de 7 handigste features van het Dashboard voor je op een rij.

 

 
dashboard-full
 

1. Mededelingen

Helemaal bovenin het scherm vindt u uw persoonlijke mededelingen. Hiermee zorgen we dat u altijd op de hoogte bent van belangrijke nieuwtjes, bijvoorbeeld een update voor uw webshop plugin, een nieuwe betaalmethode of andere nieuwe features. Tevens vindt u hier persoonlijke berichten van uw accountmanager, bijvoorbeeld als er nog zaken zijn die u dient te regelen om uw dossier compleet te maken.

 

2. Clearing Overzicht

In het clearing overzicht krijgt u alle nodige informatie over uw uitbetalingen. U ziet hoe hoog uw huidige boeksaldo is, maar bijvoorbeeld ook hoe hoog uw laatste clearing was en wanneer uw volgende clearing gepland staat met welk bedrag. Van hieruit kunt u direct naar de overzichtspagina waar u online facturen en specificaties kunt downloaden.

 

3. Omzetdiagrammen

Naast het clearing overzicht vindt u de omzetdiagrammen. Deze handige diagrammen brengen uw omzetgegevens van de online betalingen in één oogopslag in beeld. Uw omzet van de afgelopen 13 weken wordt in kaart gebracht, evenals de omzet van de laatste 35 dagen. Ook wordt in het diagram weergegeven welke online betaalmethoden er zijn gebruikt, bijvoorbeeld AfterPay, iDEAL, Bancontact of creditcard. Zo hoeft u nooit meer handmatig omzetgegevens bij te houden of te controleren: dat doet Pay.nl voor u.

 

4. Betaalmix: alle betaalmethoden overzichtelijk

In het betaalmix overzichtsscherm kunt u in één oogopslag de verhoudingen zien tussen de verschillende betaalmethoden en afwijkingen bespeuren. In de tabel kunt u zien hoeveel procent van uw online bestellingen met iDEAL, Afterpay of MisterCash bestaan. De betaalmix is beschikbaar vanaf het Professional pakket.

 

5. Dagelijks inzicht in uw online betaalstatistieken

Vanaf het Businesspakket is het ook mogelijk om een omzetoverzicht van de laatste twee weken en de afgelopen 48 uur te bekijken. In deze omzetgegevens zijn alle online betalingen van de verschillende betaalmethoden meegenomen. Door deze omzetgegevens te analyseren kunt u inspelen op pieken en dalen en bent u altijd op de hoogte van eventuele schommelingen in uw online bestellingen.

 

6. Transacties zoeken én vinden

De handigste functionaliteit in het Pay.nl Dashboard is misschien wel de transactie zoekfunctie. Hiermee vindt u iedere gemaakte online transactie snel een eenvoudig terug. U kunt zoeken op naam, bedrag, kenmerk en meer. Gevonden betalingen kunt u eventueel rechtstreeks vanuit de pop-up terugbetalen, bijvoorbeeld wanneer uw klant een bestelling heeft geretourneerd of geannuleerd.

 

7. Topomzet

Het laatste onderdeel van het nieuwe dashboard is de omzettabel. In deze tabel kunt u filteren op website, betaalprofiel (betaalmethode), land, en nog veel meer. Per tabel ziet u welke sector verantwoordelijk is voor de meeste omzet in de laatste 35 dagen.

 
Met deze handige features uit het Dashboard maakt PAY. het online ondernemen graag een stukje makkelijker voor je. Vanzelfsprekend zijn we altijd op zoek naar nog meer betaalfeatures die hieraan bijdragen. Heb je tips voor ons of vragen over jouw account?

Neem contact met ons op via sales@pay.be of telefonisch via 09 394 3 904 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages