Integratie

Vendit: de winkel en webshop totaaloplossing. 

Vendit biedt een compleet pakket aan oplossingen voor je winkel én je webshop, inclusief orderverwerking, voorraadbeheer, marketingtools, rapportagetools, ondersteuning en hosting. Via Pay. biedt Vendit ook het aanmaken van betaallinks aan. 

Vendit2
Eenvoudig online ondernemen.

Vendit is gespecialiseerd in winkelautomatisering én in webshops; van klein tot groot, van eenvoudig tot uitgebreid, en van betaalbaar tot meer luxe. Bij Vendit kies je uit verschillende designs voor je online winkel. Of je laat een op maat gemaakte webshop ontwikkelen door het professionele team van Vendit. De webshops zijn geschikt voor desktops, tablets en mobiele apparaten.

Je kunt alle aspecten van je webshop beheren vanuit Vendit, waaronder producten, afbeeldingen, prijzen, en voorraadbeheer. Vendit biedt de Vendit PRO webshop, beschikbaar vanaf 199,- per maand. Dankzij het alles-in-één softwarepakket van Vendit is je webshop in een oogwenk opgezet. Volledig gekoppeld aan je winkelautomatisering. En met de koppeling van Pay. sluit je vervolgens het breedste aanbod betaalmethoden aan in je webshop. Zo bied je voor elke wens wel een passende betaalmethode, en maximaliseer je de conversie in je webshop. 

Vendit_Pay2

De voordelen van het koppelen van Pay. en Vendit.

Een voordeel van de samenwerking tussen Vendit en Pay. is dat je slechts één betaalterminal hoeft in te zetten in je winkel voor verschillende afrekenpunten. Dit zorgt voor een flexibele en geïntegreerde betalingservaring. In geval van een defecte terminal ontvang je van Pay. de volgende werkdag alweer een vervangingsterminal, zodat je geen kostbare tijd verliest.

Met Vendit en Pay. verkoop je eenvoudig online producten. Met behulp van de e-commerce oplossingen van Vendit laat je je klanten (consument en B2B) ervaren dat ze zowel in je fysieke winkel als ook online aan het juiste adres zijn. Met behulp van Pay. kan je (webshop)betalingen verwerken, maar ook gebruikmaken van de betaallink in het Vendit Systeem. Ook retourpinnen is mogelijk, waardoor je klanten een naadloze retourervaring kan bieden.

Dankzij Pay.'s koppeling met Vendit geniet je van:

  • Een strakke en up-to-date webshop. Het Vendit-platform biedt de nieuwste ontwerpen en technologieën. 
  • Meer verkopen. Dankzij Pay.'s breedste aanbod betaalmethoden trek je zoveel mogelijk klanten aan. 
  • Uitgebreide rapportages. Dankzij Pay.'s alles-in-één platform weet je als ondernemer altijd hoe je ervoor staat. 
  • Betaallinks. Verstuur via je Vendit Systeem betaallinks met Pay.

Hoe maak je gebruik van de Vendit-koppeling?

Start met Vendit en geef bij je aanmelding aan dat je betalingen gaat verwerken via Pay. Voor het activeren van de koppeling heb je wel een Pay. account nodig (www.pay.nl/registreren).

 

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages