Zoeken
Sluiten
Integratie

Eventix: online kaartverkoop-systeem voor elk evenement. 

Eventix is een toonaangevend ticketing platform dat is ontworpen om het verkopen en beheren van tickets voor evenementen makkelijker en efficiënter te maken.

Eventix
Optimaliseer ticketverkoop: gebruiksvriendelijk, flexibel en betrouwbaar. 

Met Eventix beheren organisatoren van evenementen hun ticketingproces van begin tot eind. Het platform biedt een reeks tools en functies om ticketverkoop te optimaliseren, waaronder het genereren van e-tickets en het scannen van tickets bij de ingang van het evenement. Eventix is een uitstekende keuze voor organisatoren van evenementen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk, flexibel en betrouwbaar ticketing platform. Met zijn scala aan functies en aanpasbare opties, is Eventix een krachtige tool die kan helpen bij het optimaliseren van ticketverkoop en het verbeteren van de klantervaring.

Eventix_Pay

De voordelen van  Eventix. 

  • Makkelijk te gebruiken: Eventix is gebruiksvriendelijk ontworpen, zodat je snel en makkelijk evenementen kunt creëren, tickets kunt verkopen en rapporten kunt genereren.
  • Flexibiliteit: Eventix biedt een breed scala aan ticketingopties, van eenvoudige gratis tickets tot VIP-arrangementen met gereserveerde zitplaatsen.
  • Aanpasbaarheid: Het platform kan worden aangepast aan je specifieke behoeften, zodat het perfect past bij je evenement en merk.
  • Toegankelijkheid: Eventix biedt een mobiele app voor zowel iOS als Android, zodat je tickets kunt scannen en evenementen kunt beheren vanaf elk apparaat.
  • Betrouwbaarheid: Eventix biedt uitstekende ondersteuning en technische assistentie om ervoor te zorgen dat je evenement soepel verloopt.

Dankzij Pay.'s koppeling met Eventix geniet je van:

  • Snelle, veilige en betrouwbare betalingen. Pay. verwerkt alle betalingen met de nieuwste technieken en volgens de veiligste veiligheidsprotocollen. 
  • Breed aanbod betaalmethoden. Via Pay. bied je het breedste aanbod betaalmethoden aan. Zo bied je je klant altijd het meeste gemak en gaan ze sneller tot een aankoop over. 
  • Meer efficiëntie. Minder tijd kwijt aan financiële administratie. 
  • Uitgebreide rapportages. Dankzij Pay.'s alles-in-één platform weet je als ondernemer altijd hoe je ervoor staat. 

Hoe maak je gebruik van de Eventix-koppeling?

Start met Eventix en geef bij je aanmelding aan dat je betalingen gaat verwerken via Pay. Voor het activeren van de koppeling heb je wel een Pay. account nodig.

 

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages