Zoeken
Sluiten

Partnercase ShopIQ: CMS en e-commerce systeem geliefd in de fashion branche

Partnercase ShopIQ: CMS en e-commerce systeem geliefd in de fashion branche

Partner van de maand | december 2021. 

ShopIQ is onderdeel van WebIQ en een Content Management Systeem (CMS) dat geliefd is bij webwinkeliers en e-commerce afdelingen in de fashion branche. Het innoverende CMS is niet meer weg te denken en zit boordevol handige functies die online processen automatiseert. En dat is handig als je effectief een webshop wilt runnen. ShopIQ is er voor al jouw online en offline ambities!

 

Flexibel, schaalbaar en onafhankelijk

ShopIQ: handig en innovatief

Het systeem van ShopIQ is modulair opgebouwd waardoor ondernemers moeiteloos functies aan- of uit kunnen zetten. ‘‘En ze kunnen gemakkelijk een CMS opzetten, precies zoals zij dat voor ogen hebben!’’ vult Rick van Schepop, bedrijfsleider bij ShopIQ, aan.

webiq_app2

Gebruikers kunnen met ShopIQ ook gemakkelijk (en automatisch) producten importeren en facturen uitwerken. Het dashboard brengt alle onderdelen voor het onderhoud van een webshop onder één applicatie. Hierdoor zie je ook in een oogopslag hoe jouw website presteert. Maar het gebruik van ShopIQ als CMS brengt nog meer voordelen met zich mee. 

Ondernemers die gebruik maken van het platform staan hun klanten bij gedurende de gehele customer journey. Met ShopIQ stimuleren ze dus ook nieuwe bezoekers om de volgende (aankoop)stap te zetten!’’

Gebruiksvriendelijkheid als nummer 1 prioriteit

Met ShopIQ hebben ondernemers een compleet pakket tot hun beschikking. Ze kunnen gemakkelijk producten importeren en automatisch facturen laten uitwerken. Bovendien zijn de verschillende modules zodanig ontwikkeld dat ondernemers hun klanten tijdens iedere stap van de customer journey of klantreis ondersteunen.

webiq_tab_app2-1

Naast alle facetten dat het CMS biedt om het onderhouden van een webwinkel zo gemakkelijk mogelijk te maken, kent ShopIQ een gebruiksvriendelijke koppeling met Pay. De voordelen van deze samenwerking voor ondernemers zijn eindeloos. Gebruikers hebben toegang tot een overzichtelijk product- en voorraadbeheer, diverse verzendopties en afrekenmodules die ze in staat stelt om het hele bestelproces in een paar klikken in te stellen. Via de Pay. plugin zijn er ook koppelingen met alle denkbare betaalmogelijkheden mogelijk waaronder iDEAL, creditcard en achteraf betaalmethoden.

De koppeling is soepel verlopen en de samenwerking is ontzettend stabiel, zowel op menselijk als op technisch vlak.’’ Met de koppeling verhogen gebruikers van ShopIQ de mogelijkheden voor hun klanten. Rick: ‘‘De koppeling is écht ideaal voor ondernemers en is erg gebruiksvriendelijk. Met ShopIQ hebben ze één locket waar ze zowel hun online als offline zaken kunnen regelen. Dit hoeven ze niet meer bij andere partners af te stemmen en dat bespaart tijd!

De online en offline mogelijkheden van ShopIQ POS

De Point of Sale oplossing van ShopIQ, ook wel bekend als ShopIQ POS, verbindt online en offline sales en is ideaal voor ondernemers die hun aanbod niet alleen in een webshop, maar ook in een fysieke winkel of showroom verkopen. ‘‘Met het ShopIQ POS systeem kan je gemakkelijk producten opzoeken, een gewenste betaalmethode kiezen of voor het extra stukje klantenbinding gemakkelijk een (aftersales) nieuwsbrief toevoegen’’ vertelt Rick.

Voor de offline verkoop worden in het ShopIQ POS systeem alle gegevens van de e-commerce omgeving overgenomen waarbij de iPad als kassa kan fungeren. Zo kunnen klanten betalingen accepteren en kunnen ondernemers klantdata bekijken en toevoegen en retouren aanmaken. ‘‘Dit kan overigens ook on the go!’’ vult Rick aan. ‘‘Ook kan het systeem op meerdere apparaten tegelijk draaien, zodat meerdere verkopers er mee kunnen werken. Er is geen gedoe met inloggen: iedere verkoper logt in via een gegenereerde QR-code! En dat is precies waar wij naar streven bij ShopIQ: het gebruiksgemak van ons platform is onze topprioriteit. En Pay. vult ons daar mooi in aan door diverse betaalmethoden aan te bieden die ondernemers op elk gewenst moment kunnen toevoegen aan hun (web)shop.’’

 Door de samenwerking met Pay. hebben wij een volledig naadloze integratie van online en offline betalingen weten te realiseren voor onze klanten. Pay. is een betrokken partij en helpt klanten snel en op een deskundige wijze. Alleen al om die reden raden wij Pay. ten zeerste aan!'

Partner van de maand

In de rubriek 'partner van de maand' licht Pay. iedere maand een partner uit. Dit doen wij door samenwerkingen aan het licht te brengen die misschien op het eerste gezicht niet zo vanzelfsprekend lijken. En dat is het met payments: het is een wereld die zich verder uitstrekt, voorbij de financiële sector. Wil je ook partner van de maand worden? Neem contact met ons op via marketing@pay.nl.

partner van de maand badge-1

 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages