Zoeken
Sluiten

Partnercase MplusKASSA: meest gebruiksvriendelijke kassasoftware op de Nederlandse markt

Partnercase MplusKASSA: meest gebruiksvriendelijke kassasoftware op de Nederlandse markt

Familiebedrijf MplusKASSA bestaat al bijna veertig jaar en de gebruiksvriendelijke en flexibele kassa-software wordt door meer dan vijfduizend klanten gebruikt. Van voetbalclubs FC Groningen en FC Volendam tot de snackbars van FEBO en van het ministerie van Defensie tot Rederij Doeksen. 

mpluskassa-log

 

Pay. werkt met MplusKASSA samen voor de afhandeling van alle pin- en QR-betalingen. Ook maakt Pay. retourpinnen mogelijk via de software van MplusKASSA.

 

Backup-plan voor grote evenementen

Jeschurun Bolt is directeur van MplusKASSA en licht graag de samenwerking tussen MplusKASSA en Pay. uit aan de hand van de oplossing bij een grote evenementenlokatie.

“We zochten voor een backup-plan voor grote evenementenlokaties. Daar draaien al snel meer dan honderd en het laatste wat je wilt is dat er niet afgerekend kan worden tijdens een evenement. Toen we dat bespraken met Pay. besloten zij zelfstandig een koppeling met onze software te bouwen. Ze hebben toen echt hun nek uitgestoken," vertelt Bolt. "Daardoor staat er nu een QR-betaaloplossing als backup. Dus als het gewone betalen met de pinpas onverhoopt uitvalt, kunnen we terugvallen op betalen met behulp van de door Pay. aangeleverde QR-code. Die code verschijnt op het scherm van de betaalterminal en de klant kan met behulp van zijn telefoon betalen. Deze betaling is ook gesynchroniseerd met de kassa dus alle processen kunnen gewoon doorlopen. Dus in geval van nood komt het goed dankzij Pay.” 

 

Koppelen via de webhooks-module.

Pay. heeft gekozen om via de webhooks-module te koppelen aan de MplusKASSA -software. In eerste instantie om de backup-oplossing mogelijk te maken met de QR-code, maar inmiddels is de koppeling tussen Pay. en MplusKASSA veel uitgebreider.

Bolt: “De webhooks-oplossing van Pay. maakt het mogelijk om aan onze hele online suite te koppelen. Zelfs meerdere betaalautomaten aan één kassa is geen probleem meer. Dat is iets dat wij zelf niet kunnen bieden, maar dankzij het vooruitstrevende werk van Pay. wel mogelijk is.” 

Registreer je nu en ontdek direct de voordelen van Pay.

Regel direct al je online and in-store betalingen.
laptop (3)
check-circle Ontvang al binnen 15 minuten betalingen via Pay.’s alles-in-één betaalplatform.
check-circle Alle betaalinformatie op een platform: online, in-store en omnichannel. 
check-circle

Bied je klant de beste en continue service met 99,9% uptime garantie.