Partnercase JustBetter: dé e-commerce specialist voor het realiseren van online ambities

Partnercase JustBetter: dé e-commerce specialist voor het realiseren van online ambities

Vanaf vorige maand heeft Pay. een nieuwe rubriek geïntroduceerd genaamd ‘partner van de maand’. In deze rubriek delen wij inspirerende samenwerkingen met onze partners. Pay. wil op deze manier laten zien dat de wereld van online betalingen zich niet alleen beperkt tot betalingsverkeer; de payments wereld smelt ook seamless samen met partijen in andere branches en sectoren.

Daarom licht Pay. met trots de partner van de maand mei uit: JustBetter!

 

thumbnail_justbetter-logo

 

Magento specialist JustBetter

JustBetter is dé Magento specialist boven de Randstad. Met hun achtergrond in techniek, UX design en online marketing helpt JustBetter haar klanten het maximale te halen uit de online business. Dit doen ze Agile zodat JustBetter zo flexibel en transparant mogelijk uiteenlopende online vraagstukken kan tackelen. Dit maakt samenwerken met deze gecertificeerde Magento specialisten niet alleen concreet, maar ook flexibel, resultaatgericht en innovatief!

Om Magento gemakkelijk te kunnen koppelen, werkt JustBetter samen met Pay. Niek Leegwater, co-owner van JustBetter: "Samenwerken met een Payment Service Provider als Pay. die ook koppelingen aanbied als onderdeel van haar dienstverlening is ideaal. De Magento 2 extensie werkt altijd soepel. Daarnaast kent Pay. korte lijnen en dat is fijn. Bij vragen of een snelle en korte brainstormsessie kunnen we altijd terecht bij de developers van Pay."

magentologo

Op zoek naar een gemakkelijke Magento 2 koppeling?

Magento is een veelgebruikt e-commerce platform waar veel online ondernemingen gebruik van maken. De reden dat Magento zo populair is, heeft te maken met de vele functies en features waaronder volledig responsieve, veilige én snelwerkende webdesigns en de multifunctionele thema’s waar je gemakkelijk zelf aanpassingen kan doorvoeren.

De voorloper van Magento 2 is Magento 1. Met de end of life van Magento 1 per 30 juni 2020 is het nu een ideaal moment om over te stappen naar een Magento 2 webshop. En dat kan gemakkelijk met de Pay. Magento 2 koppeling ! Met JustBetter als partner, waar kwaliteit en kennis altijd vooropstaan, ben je ervan verzekerd dat jouw overstap naar Magento 2 gemakkelijk én probleemloos verloopt!

 

Dat kan met Pay. via JustBetter!

JustBetter borduurt voort op de kracht van een open source platform en nieuwe technieken om daarmee snelle, krachtige en converterende e-commerce landschappen te creëren. Hierdoor blijven klanten van JustBetter altijd voorlopers in de e-commerce markt en ten opzichte van hun concurrenten.

 

fc-logo-400

 

De omnichannel strategie van All4running, JustBetter en Pay.

All4running is een gezamenlijke klant van JustBetter en Pay. en heeft de visie om Running retail te veranderen. Dit doen ze door een krachtige omnichannel visie uit te rollen. Met grote webshops in Nederland, Belgie, Duitsland, Zweden, Denemarken en de UK die ondersteund worden door 4 offline winkels in Nederland timmeren ze hard aan de weg. Wanneer je een running product online ziet, vervolgens past en koopt in één van de offline winkels wordt dit de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Offline en online sluit naadloos aan op elkaar. De hele klantcase lees je hier.

 

partner van de maand badge-3

Partner van de maand

Vorige maand is Pay. begonnen elke maand een partner van de maand uit te lichten. Dit zullen wij doen om onze kennis op een breder gebied dan alleen betalingen met jullie te delen en daarnaast onze samenwerkingen met partners een boost te geven. Wil je ook partner van de maand worden? Neem contact met ons op via marketing@pay.nl.