Zoeken
Sluiten

Klantcase Van Beekum Specerijen: sinds dag één in samenwerking met Pay.

Klantcase Van Beekum Specerijen: sinds dag één in samenwerking met Pay.

Familiebedrijf Van Beekum Specerijen uit Harderwijk is al sinds 1908 actief als leverancier van kruiden en specerijen aan slagers en worstmakerijen. De huidige generatie begon in 2013 met online verkoop direct aan particulieren en deed dat vanaf dag één in samenwerking met Pay. Inmiddels zorgt de online verkoop voor het grootste deel van de omzet.

 

 

“In al die jaren nog nooit storingen gehad”

Chris van Beekhuizen, mede-eigenaar van Van Beekum specerijen over de samenwerking: “Pay. Biedt op vrijwel alle webshop-platformen goede koppelingen aan. Het personeel is snel bereikbaar en helpt je goed bij vraagstukken en technische ondersteuning. Daarnaast heb ik in al die jaren nog nooit storingen gehad en zijn alle betaalmethodes beschikbaar.”

In de loop der tijd is er onder de motorkap van de webwinkel nogal wat veranderd. Van de overgang van Shoptrader naar Lightspeed tot de implementatie van Xcore om de boekhoudsoftware te koppelen. Van Beekhuizen: “Pay is bekend met alle webshopsystemen en koppelingspartners. Dat maakt het voor ons makkelijk om snel te schakelen. Met Pay is het echt binnen een paar minuten gekoppeld.”

Wij zijn overgestapt naar Lighstpeed, omdat Lightspeed ons meer mogelijkheden gaf, betere code had en sneller was dan ons vorige platform. De koppeling tussen Lightspeed, Pay. en onze webshop werkt erg goed, we ervaren nooit problemen en we waren al binnen enkele minuten gekoppeld.

Automatiseren van de administratie

Tot slot heeft Van Beekhuizen nog een tip voor andere e-commerce ondernemers: “Laat je informeren over de mogelijkheden die er zijn in het automatiseren van je administratie. Automatisch afletteren bijvoorbeeld. Pay. biedt hiervoor de juiste mogelijkheden. Kost niet zoveel en scheelt enorm veel tijd.”

 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages