Zoeken
Sluiten

Klantcase Inktweb.nl: één-op-één schakelen met de developers van Pay. draagt bij aan snelle groei

Klantcase Inktweb.nl: één-op-één schakelen met de developers van Pay. draagt bij aan snelle groei

Vanuit een passie voor het opzetten van online webwinkels, zijn Marc van Raai en Patrick Tyc in 2009 Inktweb.nl gestart. Naast de verkoop van inktcartridges, toners en (foto)papier, leveren ze ook labels en kantoorartikelen aan particulieren, bedrijven, stichtingen en zelfs delen van de overheid. “Wij hebben in de loop der jaren een zeer grote groep trouwe klanten opgebouwd, en hier komen nog elke dag vele tevreden klanten bij", vertelt Marc trots. Met hun snelle levertijden, uitstekende klantenservice, uitgebreide aanbod en competitieve prijzen behoort Inktweb.nl tot de top online retailers in kantoorartikelen in Nederland.

inktweb-logo

 

Daarnaast is Inktweb.nl één van de weinige bedrijven die geprofiteerd heeft van de coronacrisis. “Tijdens de coronapandemie in 2020 hebben wij grote stappen gemaakt, en Nederland bijgestaan in de transitie naar thuiswerken.”

 

Áltijd lage prijzen

Het grootste voordeel van Inktweb.nl is dat ze een enorm aanbod hebben: noem het merk of het type printer en ze hebben gegarandeerd de juiste inkt in huis. En doordat ze alles in bulk aankopen kunnen ze hun klanten een onwijs lage prijs aanbieden. Daar komt ook nog eens bij dat ze niet werken met een standaard verkoopprijs: “wij werken met de inkoopprijs + overheadkosten. Als Inktweb.nl iets goedkoop kan inkopen, kunnen we het ook goedkoop verkopen. Onze klanten hebben dus wel eens te maken met prijsdalingen in plaats van alleen prijsstijgingen.”

Inktweb.nl bestaat enkel online en daarom mag de webshop er echt niet uit liggen - zeker ook de betaalpagina niet. Bij Pay. hebben we nog nooit downtime ervaren, wat top is.

Veilig en vertrouwd online betalen

Na eerst met een andere PSP gewerkt te hebben, kwam Inktweb.nl in contact met Pay. De combinatie van een goed voorstel en het persoonlijke contact met de oprichter van Pay. maakt dat Inktweb.nl uiteindelijk de switch aandurfde: “en daarnaast biedt Pay. gewoon een hele hoge level van security,” vult Marc aan. 

De lage transactiekosten, het persoonlijke contact, het uitgebreide aanbod aan betaalmethoden en de mogelijkheid voor de Inktweb.nl developers om één-op-één te kunnen schakelen met de developers van Pay. zijn een aantal van die fijne bijkomende voordelen van het werken met Pay. - maar wat Inktweb.nl ook als een hele grote plus ziet, zijn de tips & tricks die regelmatig worden gedeeld. “Alle nieuwe betaalopties en features worden goed gecommuniceerd via de maandelijkse nieuwsbrief, dus dan kunnen we meteen nieuwe zaken aanzetten. Daarnaast komen er ook vaak tips over betaalmethoden in het buitenland van de sales afdeling van Pay, wat ervoor zorgt dat wij in elk land altijd de beste betaalmethode aanbieden.” 

Op dit moment zijn iDEAL, Bancontact, PayPal, Billink en de creditcards de belangrijkste betaalmethoden voor Inktweb.nl. “Ook zien we dat steeds meer klanten die vertrouwd zijn geraakt met Inktweb.nl nu direct betalen, waar ze voorheen - vooral als nieuwe klant - vaker gebruikmaakten van achteraf betalen of betalen op krediet,” laat Marc weten.  

 

Automatiseren is de toekomst

De markt van online betalingen wordt alsmaar groter en extremer, en uiteindelijk zal er minder cash geld op de markt zijn. Marc: “een betaalprovider zal mee moeten groeien met deze veranderingen en altijd actueel en accuraat moeten zijn met het aanbieden van nieuwe betaalmethoden.” 

Dat dit ook gevolgen voor Inktweb.nl heeft, realiseert Marc zich maar al te goed. “De winstmarges zullen steeds lager worden. Dat in combinatie met de enorm stijgende energiekosten, brandstofkosten, etc. zal ertoe leiden dat er veel bedrijven moeten gaan besparen op overheadkosten, wat dus zou leiden tot ontslagen. Inktweb.nl probeert dit nu al voor te zijn door zoveel mogelijk te blijven automatiseren en zo min mogelijk nieuw personeel aan te hoeven nemen.” Daarnaast geeft Marc aan dat Inktweb.nl zelf ook opzoek is naar andere bedrijven die ze kunnen overnemen, om zo nog harder te groeien op diverse categorieën. 

Ik zou Pay. niet aanbevelen bij collega bedrijven, want dan worden de betaalmogelijkheden voor hen ook veel te goed. Nee, geintje natuurlijk. Geen downtime. Uitbetalingen dagelijks, wekelijks en maandelijks mogelijk. Goede klantenservice op elk vlak, ook richting developers. Prijs-kwaliteit verhouding is top. Dat zijn redenen om Pay. aan te bevelen bij andere ondernemers - buiten de inkt branche dan natuurlijk wel!

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages