Zoeken
Sluiten

Klantcase FixjeiPhone: de lage downtime was niet de enige reden voor de overstap naar Pay.

Klantcase FixjeiPhone: de lage downtime was niet de enige reden voor de overstap naar Pay.

"Goedkoop en eenvoudig zelf je iPhone repareren" is het motto van FixjeiPhone. Het bedrijf begon haar activiteiten in 2013 vanuit een blokhut en bleef dit doen tot 2016 om zo maximaal te kunnen investeren in haar groei en expansie. Dat bleek een succesformule te zijn: de producten van FixjeiPhone worden op zowel nationaal als internationaal niveau aangeboden in Europa.

fixjephone logo

Naast het leveren van iPhone, iPad, Macbook en iMac onderdelen maakt FixjeiPhone how to video’s zodat jijzelf eenvoudig en goedkoop je iPhone, iPad, Macbook en iMac kan repareren. Wanneer een reparatie niet lukt, is het mogelijk om via de reparatiedienst alsnog je device te laten repareren via de reparatieservice van FixjeiPhone.

 

Uitstekende vindbaarheid op het web, gecombineerd met makkelijke how to’s

FixjeiPhone weet strategisch in te spelen op de consumentenbehoefte van elektronische apparatuur door kwalitatief hoogwaardige service aan te bieden tegen een scherpe prijs. "Klanten kunnen met onze reparatiehandleidingen zelf eenvoudig hun Apple apparaat repareren. Daarnaast zijn onze reparatiespecialisten zeven dagen per week beschikbaar als klanten tegen problemen aanlopen," zegt Sander Slaghekke, Digital Marketing Manager bij FixjeiPhone.

Sinds we live zijn gegaan met Pay. hebben we een directe toename in conversie en voltooide betalingen gezien. Vanaf dag één maken onze klanten gebruik van de betaalmethoden van PAY.

Betaalmethode iDEAL op jouw website

In Nederland is iDEAL al jaren de meest populaire online betaalmethode bij online shoppers en in webshops en webwinkels. Deze online SEPA betaling wordt direct verwerkt en is, anders dan bij creditcardbetalingen, altijd gegarandeerd wanneer consumenten ermee betalen in jouw webshop of webwinkel. Daarnaast kan jouw klant het afgeschreven bedrag direct terugvinden op zijn afschrift wanneer hij betaalt met iDEAL als betaalmethode.

PAY. is acquirer van iDEAL

Een webshop met iDEAL geeft jouw klanten de mogelijkheid om snel en veilig te betalen. Via PAY. kan dit nóg sneller: sinds 15 februari 2018 heeft PAY. een eigen iDEAL acquirer licentie verworven. Dit maakt ons minder afhankelijk van derden. Deze acquirer licentie leidt tot een stabieler online betaalsysteem en een halvering van de verwerkingstijd bij het aanmaken van iDEAL betalingen.

Registreer je nu en ontdek direct de voordelen van Pay.
Regel direct al je online and in-store betalingen.
laptop (3)
Ontvang al binnen 15 minuten betalingen via Pay.’s alles-in-één betaalplatform.
Alle betaalinformatie op een platform: online, in-store en omnichannel. 

Bied je klant de beste en continue service met 99,9% uptime garantie.