Klantcase Beerze Bulten: "Van reserveringen tot retail, horeca en zwembad – overal zit Pay. achter"

Klantcase Beerze Bulten: "Van reserveringen tot retail, horeca en zwembad – overal zit Pay. achter"

Als een idyllische vakantie-oase schittert vakantiepark Beerze Bulten in het Overijsselse Beerze. Het park streeft al sinds oprichting in 1949 continu naar het creëren van een onvergetelijke ervaring voor haar gasten. Zo ook het regelen van betalingen. Op dat gebied heeft Beerze Bulten, dankzij een recente strategische samenwerking met Pay, een radicale omslag gemaakt: van complexe, tijdrovende betaalprocessen naar een vlot en geïntegreerd betaalsysteem dat een naadloze klantbeleving waarborgt. Een triomfantelijk succesverhaal waar Pay. met trots aan heeft bijgedragen. 

Nu kan Beerze Bulten zich concentreren op het creëren van onvergetelijke vakantie-ervaringen, terwijl Pay. de garantie biedt voor een feilloze betalingservaring. Benieuwd naar de inspirerende transformatie van Beerze Bulten en de cruciale rol van Pay? Lees dan verder!

 

Complexiteit door verschillende betaalproviders.

Vakantiepark Beerze Bulten maakt gebruik van diverse software voor hun dagelijkse bedrijfsvoering, waarbij elke applicatie gekoppeld was aan uiteenlopende betaalproviders. Dit resulteerde in een inefficiënt en complex betaallandschap. Beerze Bulten zocht naar een uniforme betaaloplossing die de verscheidenheid aan betaalprocessen kon vereenvoudigen en tegelijkertijd zowel online als offline betalingen kon ondersteunen. Bovendien was er behoefte aan een betaalpartner die een volledig omnichannel overzicht van alle verkoopkanalen kon bieden. En die naadloos kon integreren met hun boekingsplatform en andere softwarepartners.

 

Omnichannel: alle betalingen onder één dak.

Bij vakantieparken als Beerze Bulten zijn er veel verschillende geldstromen. Het is voor de onderneming het efficiëntst als deze onder één dak worden samengebracht. “Pay. kwam precies op het juiste moment bij ons. Het hoogseizoen zat er net op, en toen kwam Pay. langs met een ontzettend goed verhaal. En nu werken we met Pay voor alles. Van de zwemschool tot retail en de horecaformules. Overal zit Pay. achter,” zegt Gerrit-Jan Hagedoorn, Front Office Manager van vakantiepark Beerze Bulten. 

Thom Pierik, Account Executive van Pay. vertelt over hoe het contact tussen Beerze Bulten en Pay. tot stand kwam: “We hebben een omnichannel koppeling met het platform van Booking Experts, waar Beerze Bulten op is aangesloten. Dus ik nam contact op met Gerrit-Jan. Hij vond de propositie erg interessant, met name het alles onder één dak verhaal."

 

reservering-beerze-bulten

De perfecte mix van betaalopties.

Dankzij de samenwerking met Pay. heeft vakantiepark Beerze Bulten nu een geïntegreerd betalingssysteem dat zorgt voor een soepele afhandeling van zowel contante betalingen als online transacties zoals ticketverkoop en boekingen. Gerrit-Jan van vakantiepark Beerze Bulten benadrukt: "We hebben nu een goede, overzichtelijke mix tussen de betalingen bij al onze faciliteiten via pinapparaten, en de online activiteiten zoals online ticketverkoop en boekingen.” 

Ook het aanbieden van internationale betaalmethoden voor online boekingen is van belang voor Beerze Bulten. Het park ontvangt namelijk veel buitenlandse gasten die zo makkelijk bij Beerze Bulten kunnen betalen. “Zo kunnen onze Duitse gasten makkelijk online boeken en betalen met PayPal, en onze Belgische gasten doen hetzelfde via Bancontact”, zegt Gerrit-Jan. 

 

betaling-beerze-bulten

Alles vanuit je luie stoel geregeld.

Tegenwoordig is gemak hét sleutelbegrip voor het creëren van een waardevolle klantervaring. Gerrit-Jan vertelt: “Zelfs het bestellen van broodjes is dankzij Pay. en Booking Experts voor al onze klanten makkelijker dan ooit. Zo bestel je via de app broodjes in je accommodatie, en betaal je direct via de betaalmethode van je voorkeur. Alles kan vanuit je luie stoel geregeld worden.”

 

Pay.’s ecosysteem bundelt de software van 5 partijen.

Er zijn (naast Pay.) 4 andere partijen betrokken bij het verwerken van de betalingen voor Beerze Bulten: Booking Experts (reserveringsplatform), WeMa Mobile (Beerze Bulten app), WeScore (zwembadsoftware), en Eijsink (horeca bestelzuilen). Het bundelen van de betalingen die via deze partijen verlopen, gebeurt via Pay. Alle betalingen komen via Pay. uiteindelijk terecht in Exact, het boekhoudprogramma van Beerze Bulten. 

Deze inrichting biedt zowel commerciële als operationele voordelen. Gabriëlle Leeuwenburg, Partner Manager bij Pay, legt uit: “Denk aan alle transacties die realtime binnenkomen in het platform van Pay. Dan kun je via onze sync module van alle betalingen vervolgens een export maken naar je boekhoudprogramma. Zo wordt het afletteren een stuk makkelijker. En het scheelt een hoop handmatige handelingen.” 

 

park-beerze-bulten

"De scherpe tarieven zijn ook wel oké!"

Gerrit-Jan van vakantiepark Beerze Bulten beveelt Pay. van harte aan: "Ik zou het aanraden vanwege de korte lijnen en het feit dat alles in één systeem wordt beheerd. En ja, hun scherpe tarieven zijn ook wel oké!" 

Wil je ook profiteren van geïntegreerde en efficiënte betalingsoplossingen? Neem vandaag nog contact op met Pay. en ontdek hoe wij je bedrijf kunnen ondersteunen bij het creëren van een soepele betalingservaring voor je klanten.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages