VVV Cadeaukaart

Een klassieker: speciaal voor webshops

Wat is de VVV Cadeaukaart?

Een van de bekendste cadeaubonnen in Nederland is misschien wel de VVV cadeaubon. De nieuwste variant daarop is de VVV Cadeaukaart. Uit de Nationale Cadeaubonnenmonitor blijkt dat 51% procent van de ondervraagde consumenten een online en breed besteedbare en cadeaubon aantrekkelijk vinden. En dat is precies de VVV Cadeaukaart!

Logo betaalmethode VVV Cadeaukaart
Verschillende kaarten betaalmethode  VVV Cadeaukaart

Hoe werkt de VVV Cadeaukaart?

Betalen met de VVV Cadeaukaart doet jouw klant door de 19-cijferige code op de kaart in te voeren op het gebruiksvriendelijke betaalscherm van PAY. Voor de besteding van de cadeaukaart hoeft de consument het volledige bedrag niet in één keer te besteden. Het is ook mogelijk een deel van het tegoed te bewaren voor later. Geld dat niet wordt uitgegeven blijft op de VVV Cadeaukaart staan totdat het gehele tegoed is verbruikt.

Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de consument het restantbedrag betalen via één van de andere betaalmethoden zoals iDEAL of creditcard. Wanneer de klant de bestelling annuleert of laat verlopen voordat hij deze volledig via een andere betaalmethode heeft voltooid, dan wordt het saldo gewoon weer teruggeschreven op de cadeaukaart.

VVV Cadeaukaart via PAY.

Als merchant van PAY. is het niet nodig om een apart contract af te sluiten bij VVV Cadeaukaart. Wij vinden het vanzelfsprekend om jou zorgeloos te laten ondernemen. Daarom treedt PAY. op als collecterende Payment Service Provider. Dit betekent dat je geen extra aansluitkosten voor de VVV Cadeaukaart hoeft te betalen. De transacties van een VVV Cadeaukaart komen binnen via Stichting PAY.nl en worden middels een clearing aan jou uitgekeerd.

Heb je behoefte aan meer informatie over de VVV Cadeaukaart? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Kaart betaalmethode VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is een open-loop cadeaukaart.
Dit betekent dat jouw klant per order niet meer dan € 50,- per cadeaukaart kan besteden.

De voordelen van de VVV Cadeaukaart op een rij
  • De bekendste cadeaukaart van Nederland
  • Eenvoudig te integreren via onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Geen apart contract nodig bij VVV Cadeaukaarten
  • Geen aansluitkosten
  • Geldstroom verloopt via Stichting PAY.nl
  • Gratis vermelding op de website van VVV Cadeaukaarten

VVV Cadeaukaart beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

De VVV Cadeaukaart wordt gebruikt in Nederland.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.