PoKaDoKa - De Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is de ideale giftcard voor iedereen die van een gezellig avondje uit houdt. De ontvanger kan met de Podium Cadeaukaart tickets kopen voor alle soorten voorstellingen zoals theater- en dansvoorstellingen en (pop)concerten.

De Podium Cadeaukaart is een initiatief van de gezamenlijke podia in Nederland, met als doel promotie van de Podiumkunst in Nederland.

Betaalscherm Podium Cadeaukaart
Betaalmethode Podium Cadeaukaart

Hoe werkt het?

Het betalen met de Podium Cadeaukaart op uw website doet de klant altijd aan de hand van de 19-cijferige code en een veiligheidscode die op de kaart staat. Waar klanten de cadeaukaart kunnen besteden, vinden zij op de site van de Podium Cadeaukaart. De klant kan ervoor kiezen het gehele bedrag op uw site te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later.

Is het bedrag lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL, Credit Card of een andere populaire manieren van online betalen.

Standaard plugins

Pay.nl heeft voor haar klanten standaard plug-ins ontwikkeld, voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kunt u zonder het aanpassen van de code al onze betaalmethoden aan uw webshop toevoegen en heeft u al uw betaaloplossingen onder één dak. Ook als u gebruik maakt van een eigen systeem, kunt u gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode, kunt u de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan uw webshop toevoegen.

Geldstroom via Pay.nl

Het is niet nodig om een account aan te maken bij Podium Cadeaukaart. De Podium Cadeaukaart transacties komen namelijk binnen via Stichting Pay en worden middels een clearing naar u uitgekeerd.

Podium Cadeaukaart activeren?

Via het Admin Panel kunt u de Podium Cadeaukaart activeren als betaalmethode binnen uw webshop. Let er op dat de Podium Cadeaukaart alleen te selecteren is indien uw dienst is gekoppeld aan één van de onderstaande categorieën.

 • Toegangsbewijzen (ticketing)

Het aanbod van uw website wordt getoetst, er mogen met de Podium Cadeaukaart namelijk alleen toegangskaarten worden aangeschaft met een cultureel karakter.

Website Podium Cadeaukaart
De voordelen op een rij
 • Aantrekkelijke tarieven
 • De betaling loopt via Stichting Pay.nl
 • Direct te gebruiken in uw webshop
 • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
 • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
 • Zowel online als via fysieke retail te koop
 • Promotie via de website van de Podium Cadeaukaart
Podium Cadeaukaart tarieven
XS - Pioneer PIONEER Full service
S - Professional PROFESSIONAL Full service
M - Business BUSINESS Full service
L - Corporate CORPORATE Full service
Laatste nieuws over cadeaukaart


 • De VVV Giftcard
  Eén van de bekendste en meest gebruikte cadeaukaarten…
  lees verder
 • Paysafecard breidt uit naar Midden-Oosten
  Als u in uw webshop Paysafecard accepteert, breidt…
  lees verder
 • YourGift Card beschikbaar als betaalmethode voor uw webshop
  We hebben een nieuwe cadeaukaart toegevoegd aan ons…
  lees verder