Podium Cadeaukaart

Cadeaukaart voor theater & concert

PoKaDoKa - De Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is de ideale giftcard voor iedereen die van een gezellig avondje uit houdt. De ontvanger kan met de Podium Cadeaukaart tickets kopen voor alle soorten voorstellingen zoals theater- en dansvoorstellingen en (pop)concerten.

De Podium Cadeaukaart is een initiatief van de gezamenlijke podia in Nederland, met als doel promotie van de Podiumkunst in Nederland.

Betaalscherm Podium Cadeaukaart

Hoe werkt het?

Het betalen met de Podium Cadeaukaart op jouw website doet de klant altijd aan de hand van de 19-cijferige code en een veiligheidscode die op de kaart staat. Waar klanten de cadeaukaart kunnen besteden, vinden zij op de site van de Podium Cadeaukaart. De klant kan ervoor kiezen het gehele bedrag op jouw website te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later.

Is het bedrag lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL, credit card of een andere populaire manieren van online betalen.

Standaard plugins

PAY. heeft voor haar klanten standaard plugins ontwikkeld voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kan je zonder het aanpassen van de code al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen en heb je al jouw betaaloplossingen onder één dak. Ook als je gebruik maakt van een eigen systeem, kan je gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode kan je de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan jouw webshop toevoegen.

Geldstroom via PAY.

Het is niet nodig om een account aan te maken bij Podium Cadeaukaart. De Podium Cadeaukaart transacties komen namelijk binnen via Stichting Pay.nl en worden middels een clearing naar jou uitgekeerd.

Podium Cadeaukaart activeren?

Via het Admin Panel kan je de Podium Cadeaukaart activeren als betaalmethode binnen jouw webshop. Let er op dat de Podium Cadeaukaart alleen te selecteren is indien jouw dienst is gekoppeld aan één van de onderstaande categorieën.

  • Toegangsbewijzen (ticketing)

Het aanbod van jouw website wordt getoetst. Er mogen met de Podium Cadeaukaart namelijk alleen toegangskaarten worden aangeschaft met een cultureel karakter.

Website Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart is een closed-loop cadeaukaart. Dit betekent dat de winkel die de kaart uitgeeft ook
de partij is die de kaart verzilvert.

De voordelen op een rij
  • Aantrekkelijke tarieven
  • De betaling loopt via Stichting Pay.nl
  • Direct te gebruiken in jouw webshop
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Promotie via de website van de Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Laatste nieuws over cadeaukaart
De VVV Giftcard
Lees meer
Paysafecard breidt uit naar Midden-Oosten
Lees meer
YourGift Card beschikbaar als betaalmethode voor uw webshop
Lees meer

Beschikbaarheid

De Podium Cadeaukaart wordt gebruikt in Nederland
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.