Nationale Bioscoopbon

Voor alle filmliefhebbers

De Nationale Bioscoopbon

De Nationale Cadeaubon is dé cadeaubon voor alle bioscopen en de meeste filmtheaters in Nederland. Deze cadeaubon kan gebruikt worden voor het aanschaffen van bioscoopkaartjes, zowel online als bij de kassa.

De Nationale Bioscoopbon is erg populair als zakelijk geschenk en kan op verschillende manieren gepersonaliseerd worden.

Website Nationale Bioscoopbon
Betaalmethode Gezondheidsbon

Hoe werkt het?

De klant kan met de Nationale Bioscoopbon betalen door de 19-cijferige code en een veiligheidscode in te vullen die achterop de kaart te vinden zijn. Mocht het totaalbedrag lager zijn dan het tegoed op de cadeaubon, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig voor een volgende aankoop. Indien het totaalbedrag hoger is dan het tegoed op de cadeaubon kan het resterende bedrag met één van de andere betaalmethoden voldaan worden. De cadeaubon is geldig tot maximaal twee jaar na de activering ervan.

Standaard plugins

PAY. heeft voor haar klanten standaard plug-ins ontwikkeld, voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kunt u zonder het aanpassen van de code al onze betaalmethoden aan uw webshop toevoegen en heeft u al uw betaaloplossingen onder één dak. Ook als u gebruik maakt van een eigen systeem, kunt u gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode, kunt u de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan uw webshop toevoegen.

Verwerking via PAY.

Als merchant van PAY. is het niet nodig om een apart contract af te sluiten bij de Nationale Bioscoopbon . Wij vinden het vanzelfsprekend om u zorgeloos te laten ondernemen. Daarom treedt PAY. op als collecterende Payment Service Provider. Dit betekent dat u geen extra aansluitkosten voor de Nationale Bioscoopbon hoeft te betalen. De transacties van een Nationale Bioscoopbon komen binnen via Stichting Pay en worden middels een clearing aan u uitgekeerd.

De Nationale Bioscoopbon activeren?

De Nationale Bioscoopbon is niet standaard beschikbaar binnen PAY. Indien u gebruik wenst te maken van deze betaalmethode dient u contact op te nemen met uw Accountmanager. Let er op dat de Nationale Bioscoopbon alleen te selecteren is indien uw dienst is gekoppeld aan de onderstaande categorie.

  • Toegangsbewijzen (ticketing)

De Nationale Bioscoopbon is een closed-loop cadeaukaart. Dit betekent dat de winkel die de kaart uitgeeft ook
de partij is die de kaart verzilvert.

De voordelen op een rij
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Promotie via de website van de Nationale Bioscoopbon
  • Geldstroom verloopt via Stichting Pay

Nationale Bioscoopbon beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

De Nationale Bioscoopbon wordt gebruikt in Nederland
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.