Festival Cadeaukaart

Cadeaukaart voor muziekevenementen en festivals

Festival Cadeaukaart

Festivalcadeau is de eerste Festival Cadeaukaart van Nederland en het leukste cadeau voor iedereen die graag naar een festival gaat! Met de Festival Cadeaukaart laat je de ontvanger zelf kiezen naar welk muziekevenement hij of zij naar toe wilt. De cadeaukaart is door heel Nederland te besteden bij alle aangesloten muziekevenementen en festivals.

Festivalcadeau, een feest om te geven!

Betaalmethode Multibanco

Hoe werkt het?

Jouw klant kan de Festival Cadeaukaart zowel fysiek als digitaal aanschaffen. Betalen met de Festival Cadeaukaart is eenvoudig:

 1. Aan de achterzijde van de cadeaukaart vindt jouw klant het 19-cijferige kaartnummer en de veiligheidscode;
 2. Vervolgens kiest jouw klant aan de hand van de agenda van Festivalcadeau een evenement;
 3. Na het selecteren van het juiste evenement, wordt de klant naar de officiële ticketshop van het evenement doorverwezen;
 4. Bij het afrekenen, selecteert jouw klant de betaalmethode ‘Festival Cadeaukaart’ waarna de codes kunnen worden ingevuld;
 5. Jouw klant heeft betaald door gebruik te maken van de Festival Cadeaukaart!

Indien het te betalen bedrag lager is dan de waarde op de cadeaukaart, dan houdt jouw klant het saldo over op de cadeaukaart en kan het resterende bedrag worden gebruikt voor een volgende aankoop met de Festival Cadeaukaart. Mocht het bedrag hoger zijn dan de waarde op de cadeaukaart, dan ontstaat er een deeltransanctie. Het resterende bedrag dient dan met een andere betaalmethode zoals iDEAL, Paypal of creditcard te worden afgerond.

Standaard plugins

PAY. heeft voor haar klanten standaard plugins ontwikkeld voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kan je, zonder  de code aan te passen, al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen en heb je al jouw betaaloplossingen onder één dak. Ook als je gebruik maakt van een eigen systeem, kan je gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode kan je de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan jouw webshop toevoegen.

Geldstroom via PAY.

Het is niet nodig om een overeenkomst te sluiten met de Festival Cadeaukaart. De verzilverde cadeaukaarten komen binnen bij Stichting Pay.nl en worden vervolgens naar jou uitgekeerd.

Festival Cadeaukaart activeren?

Via het Admin Panel kan je de Festival Cadeaukaart activeren als betaalmethode binnen jouw webshop. Let er op dat Festivalcadeau alleen te selecteren is indien jouw dienst is gekoppeld aan één van de onderstaande categorieën.

 • Toegangsbewijzen (ticketing)

De Festival Cadeaukaart kan enkel geactiveerd worden door ticketingproviders en evenementenorganisaties die muziekevenementen organiseren.

Website Festivalcadeau

Festivalcadeau is een closed-loop cadeaukaart. Dit betekent dat de winkel die de kaart uitgeeft ook de partij is die de kaart verzilvert. Wil je Festivalcadeau als betaalmethode activeren in je online webshop of fysieke winkel? Of heb je behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

De voordelen op een rij
 • Aantrekkelijke tarieven
 • De betaling loopt via Stichting Pay.nl
 • Direct te gebruiken in jouw webshop
 • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
 • In de webshop te verkrijgen als fysieke pas of digitale PDF
 • Breed en divers acceptantenaanbod verspreid door heel Nederland
 • Marketinguiting op de partnerpagina van Festivalcadeau
 • Post op Instagram ter promotie van de samenwerking

Festivalcadeau beschikbaarheid

xs Pioneer Full-service
xs Professional Full-service
xs Business Full-service
xs Corporate Full-service

Laatste nieuws over Festival Cadeaukaart

Belangrijk: nieuwe regels omtrent cadeaukaarten
Lees meer
PAY. biedt vanaf nu Festivalcadeau aan, dé cadeaukaart voor muziekevenementen en festivals!
Lees meer

Beschikbaarheid

De betaaloptie Festivalcadeau is beschikbaar in Nederland

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.