Fashioncheque

The number one gift

Fashioncheque

De Fashioncheque is de meest modieuze giftcard van Nederland, zowel online te besteden als in fysieke winkels. Met een uitgebreid netwerk aan winkels en webshops waar de consument deze cadeaukaart kan besteden is de Fashioncheque de ideale geschenkkaart voor hem en haar. De Fashioncheque is verkrijgbaar op de website van fashioncheque zelf, maar ook in supermarkten, tankstations en boekhandels. De grote naamsbekendheid, het uitgebreide acceptantennetwerk en de promotie op de website van Fashioncheque maken dit tot dé perfecte giftcard voor elke webshop in kleding of accesoires.

Betaalscherm Fashioncheque

Hoe werkt het?

Het betalen met de Fashioncheque in uw webshop doet de klant altijd aan de hand van de 19-cijferige code en een veiligheidscode die op de kaart staat. Waar klanten de cadeaukaart kunnen besteden, vinden zij op de site van de Fashioncheque. De klant kan ervoor kiezen het gehele bedrag in de webshop te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later.

Is het bedrag lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Maximaal twee jaar na activering, met de mogelijkheid deze periode te verlengen. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL en andere populaire manieren van online betalen.

Standaard plugins

Pay.nl heeft voor haar klanten standaard plug-ins ontwikkeld, voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kunt u zonder het aanpassen van de code al onze betaalmethoden aan uw webshop toevoegen en heeft u al uw betaaloplossingen onder één dak. Ook als u gebruik maakt van een eigen systeem, kunt u gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode, kunt u de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan uw webshop toevoegen.

Geldstroom via Pay.nl

Het is niet nodig om een account aan te maken bij Fashioncheque. De Fashionchecque transacties komen namelijk binnen via Stichting Pay en worden middels een clearing naar u uitgekeerd.

Fashioncheque activeren?

Via het Admin Panel kunt u de Fashioncheque activeren als betaalmethode binnen uw webshop. Let er op dat Fashioncheque alleen te selecteren is indien uw dienst is gekoppeld aan één van de onderstaande categorieën.

 • Baby & kids
 • Beauty en wellness
 • Fashion, Kleding & Schoenen
 • Horloges & Juwelen
 • Sieraden & accessoires
 • Sport en vrije tijd
 • Warenhuizen

Na de activatie dient u als laatste stap de Fashioncheque overeenkomst te ondertekenen die inmiddels klaar staat in uw Admin Panel.

De voordelen op een rij
 • De betaling loopt via Stichting Pay.nl
 • Direct te gebruiken in uw webshop
 • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
 • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
 • Zowel online als via fysieke retail te koop
 • Promotie via de website van de Fashioncheque

Fashioncheque tarieven

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service
Laatste nieuws over cadeaukaart
De VVV Giftcard
Leese weerde
Paysafecard breidt uit naar Midden-Oosten
Leese weerde
YourGift Card beschikbaar als betaalmethode voor uw webshop
Leese weerde

Beschikbaarheid

De Fashioncheque wordt gebruikt in Nederland
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.