Fashioncheque

The number one gift

Fashioncheque

De Fashioncheque is de meest modieuze giftcard van Nederland. De giftcard is zowel online als in fysieke winkels te besteden. Met een uitgebreid netwerk aan winkels en webshops waar de consument deze cadeaukaart kan besteden, is de Fashioncheque de ideale geschenkkaart voor hem of haar. De Fashioncheque is verkrijgbaar op de website van Fashioncheque zelf, maar ook in supermarkten, tankstations en boekhandels. De grote naamsbekendheid, het uitgebreide acceptantennetwerk en de promotie op de website van Fashioncheque maken dit tot dé perfecte giftcard voor elke webshop in kleding of accesoires.

Betaalscherm Fashioncheque

Betaalmethode Fashioncheque

Hoe werkt het?

Het betalen met de Fashioncheque in jouw webshop doet de klant altijd aan de hand van de 19-cijferige code en een veiligheidscode die op de kaart staat. Waar klanten de cadeaukaart kunnen besteden, vinden zij op de website van de Fashioncheque. De klant kan ervoor kiezen het gehele bedrag in de webshop te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later.

Is het bedrag lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Maximaal twee jaar na activering met de mogelijkheid deze periode te verlengen. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via één van de andere betaalmethoden, zoals iDEAL en andere populaire manieren van online betalen.

Standaard plugins

PAY. heeft voor haar klanten standaard plugins ontwikkeld voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kan je zonder het aanpassen van de code al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen en heb je al jouw betaaloplossingen onder één dak. Ook als je gebruik maakt van een eigen systeem kan je gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode kan je de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan jouw webshop toevoegen.

Geldstroom via PAY.

Het is niet nodig om een account aan te maken bij Fashioncheque. De Fashionchecque transacties komen namelijk binnen via Stichting Pay.nl en worden middels een clearing naar jou uitgekeerd.

Fashioncheque activeren?

Via het Admin Panel kan je de Fashioncheque activeren als betaalmethode binnen jouw webshop. Let er op dat Fashioncheque alleen te selecteren is indien jouw dienst is gekoppeld aan één van de onderstaande categorieën.

 • Baby & kids
 • Beauty en wellness
 • Fashion, Kleding & Schoenen
 • Horloges & Juwelen
 • Sieraden & accessoires
 • Sport en vrije tijd
 • Warenhuizen

Na de activatie dien je als laatste stap de Fashioncheque overeenkomst te ondertekenen die inmiddels klaar staat in het Admin Panel.

Fashioncheque is een open-loop cadeaukaart. Dit betekent dat jouw klant per order
niet meer dan € 50,- per cadeaukaart kan besteden.

De voordelen op een rij
 • De betaling loopt via Stichting Pay.nl
 • Direct te gebruiken in jouw webshop
 • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
 • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
 • Zowel online als via fysieke retail te koop
 • Promotie via de website van de Fashioncheque

Fashioncheque beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Laatste nieuws over cadeaukaart
De VVV Giftcard
Lees meer
Paysafecard breidt uit naar Midden-Oosten
Lees meer
YourGift Card beschikbaar als betaalmethode voor uw webshop
Lees meer

Beschikbaarheid

De Fashioncheque wordt gebruikt in Nederland.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.