Zoeken
Sluiten
Betaalmethode

Accepteer Dinerbon in jouw horecazaak of webshop.

De Dinerbon is het ultieme cadeau voor mensen die houden van een heerlijk culinair avondje uit. Van een sterrenrestaurant tot een eetcafé en van tapas tot pannenkoeken: er is voor ieder wat wils! De Dinerbon is 5 jaar geldig en aan te schaffen in elk gewenst bedrag tussen de € 5,- en € 250,-. Bedrijven kunnen de Dinerbon eenvoudig op factuur bestellen en klanten kunnen deze cadeaukaart besteden bij ruim 1.000 restaurants. Met het aanbieden van de Dinerbon in jouw horecazaak of in jouw webshop bereik je gegarandeerd een nóg bredere klantengroep!

Dinerbon-1
Hoe werkt het?

Op de achterkant van de cadeaukaart vindt jouw klant zijn of haar unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit de pincode achter een beschermlaagje die jouw klant dient weg te krassen. De kaartcode en pincode kunnen op de website worden ingevoerd. Jouw klant ziet dan direct het saldo en de geldigheidsduur.

De Dinerbon is te gebruiken bij diverse horecagelegenheden, winkels en webshops. De klant kan ervoor kiezen om het gehele bedrag in jouw winkel, restaurant, café of in jouw webshop te besteden, maar hij kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later. Is het bedrag lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via iDEAL, creditcard of via één van de andere populaire betaalmethoden.

Dinerbon accepteren?

Om de Dinerbon te kunnen activeren, vul je eerst het contactformulier in via https://www.dinerbon.nl/klantenservice of telefonisch via 085 - 001 2829. Vervolgens krijgen wij een seintje van de cadeaukaart leverancier dat de kaart geactiveerd kan worden in jouw Pay. account. Hierna komen de transacties binnen via Stichting Pay.nl en krijg je deze samen met je andere transacties uitbetaald.

 

Standaard plugins.

Pay. heeft voor haar klanten standaard plugins ontwikkeld voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kan je zonder de code aan te passen al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen en tegelijkertijd heb jij al jouw betaaloplossingen onder één dak. Ook als je gebruik maakt van een eigen systeem, kun je gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode kun je de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan jouw webshop toevoegen.

De voordelen op een rij.
  • De betaling loopt via Stichting Pay.nl
  • Direct te gebruiken in jouw webshop
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Promotie via de website van Dinerbon

Heb je behoefte aan meer informatie over de Dinerbon? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

 

Beschikbaarheid.

Dinerbon wordt gebruikt in Nederland.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

breedste-aanbod

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

carbon_plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

carbon_chat-bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

carbon_user-favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages