Zoeken
Sluiten
Betaalmethode

Accepteer Biercheque in jouw webshop.

Ben je op zoek naar het ultieme biercadeau? De Biercheque is hét cadeau voor de Bierliefhebber! Deze cadeaukaart is ''inwisselbaar'' voor bier. Met deze cadeaukaart kies je zelf jouw favoriete bier uit! Het geven, krijgen, uitgeven en beleven, is een avontuur met Biercheque. De Biercheque is een cadeaukaart die klanten kunnen besteden bij diverse aangesloten webshops. Misschien wel voor die van jou?

Biercheque-1
Hoe werkt het?

Op de achterkant van de cadeaukaart vindt jouw klant zijn of haar unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit de pincode achter een beschermlaagje die jouw klant dient weg te krassen. De kaartcode en pincode kunnen op de website worden ingevoerd. Jouw klant ziet dan direct het saldo en de geldigheidsduur.

Biercheque is te gebruiken bij diverse aangesloten slijterijen, brouwerijen, café's en webshops. De klant kan ervoor kiezen om het gehele bedrag in jouw winkel of in jouw webshop te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later. Is het bedrag lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Is het totaalbedrag hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kan de klant het resterende bedrag ook betalen via iDEAL, creditcard of één van de andere populaire betaalmethoden.

Biercheque accepteren?

Om Biercheque te kunnen activeren, neem je eerst contact op met de cadeaukaart leverancier via info@biercheque.nl. Vervolgens krijgen wij een seintje van de cadeaukaart leverancier dat de kaart geactiveerd kan worden in jouw Pay. account. Hierna komen de transacties binnen via Stichting Pay.nl en krijg je deze samen met je andere transacties uitbetaald.

 

Standaard plugins.

Pay. heeft voor haar klanten standaard plugins ontwikkeld voor diverse populaire webshop modules. Hiermee kan je zonder de code aan te passen al onze betaalmethoden aan jouw webshop toevoegen en tegelijkertijd heb jij al jouw betaaloplossingen onder één dak. Ook als je gebruik maakt van een eigen systeem, kun je gebruik maken van onze betaaldiensten. Aan de hand van een voorbeeldcode kun je de gewenste betaalmethoden namelijk eenvoudig aan jouw webshop toevoegen.

De voordelen op een rij.
  • De betaling loopt via Stichting Pay.nl
  • Direct te gebruiken in jouw webshop
  • Sterk acceptantennetwerk met een breed aanbod
  • Eenvoudig te integreren binnen onze webshop plugins
  • Zowel online als via fysieke retail te koop
  • Promotie via de website van Biercheque

Heb je behoefte aan meer informatie over de Biercheque? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

 

Beschikbaarheid.

Biercheque wordt gebruikt in Nederland.

Waarom Pay. achter elke betaling?

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app.

Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten - en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

breedste aanbod

Het breedste aanbod betaaloplossingen

Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store.

plug

Plugins voor eenvoudige integratie

Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop.

chat bot

Conversieverhogende features

Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay. biedt.

user favorite

De betaalpartner van duizenden bedrijven

Persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages