SMS

Telefonisch betalen per bericht

SMS diensten

Per jaar worden er in Nederland nog steeds gigantisch veel SMS berichten verstuurd. Dat bedrijven via dit medium in contact willen komen met hun doelgroep(en) vinden wij dus ook meer dan logisch. Daarom hebben wij onze passie voor techniek door vertaald naar technologie waarmee u eenvoudig en snel SMS berichten kunt versturen en/ of ontvangen. Op dit moment bieden wij de volgende diensten aan:

SMS chat

Het is mogelijk om rechtstreeks met elkaar te communiceren via SMS. Wij noemen dit 'SMS chat'. Hiermee kunt u met uw klanten of kunnen uw klanten onderling één-op-één chatten via SMS.

SMS voting

Met onze 'SMS voting' dienst kunt u mensen vragen een stem uit te brengen door het versturen van een SMS bericht. Het stemmen gebeurt met deze dienst door het sturen van een SMS naar een 4-cijferig nummer, met een vooraf aangekondigd keyword

SMS abonnementen

De dienst 'SMS abonnementen' maakt het mogelijk om op terugkerende basis uw diensten te verkopen per SMS. U kunt hierbij denken aan donaties, maar ook applicaties voor de telefoon en vele andere diensten kunnen via de SMS worden aangeboden

image

Gedragscode

Op al onze SMS diensten is de SMS gedragscode van toepassing. Deze code neemt de aanbieders, providers en klanten in bescherming in gevallen waarbij de diensten niet volgens de regels worden gebruikt.

Gratis SMS

Wist u dat u via PAY. ook SMS berichten kunt versturen die gratis zijn voor de ontvanger? De merchant betaalt in dat geval de kosten. Deze optie is zeer geschikt voor promotiedoeleinden.

Beschikbaarheid

SMS chat en SMS voting zijn beschikbaar vanaf het Professional pakket. SMS abonnementen vanaf het Business pakket

Kosten

De SMS kosten zijn o.a afhankelijk van het gekozen consumenten tarief en de net.

SMS

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Beschikbaar
xs Business Beschikbaar
xs Corporate Beschikbaar
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.