Telefonische betalingen

Telefonische betalingen

Heeft u een website met betaalde content? Dan kunt u ervoor kiezen om uw klanten te laten betalen via onze telefonische betaaloplossingen. Bijvoorbeeld per gesprek (pay per call), per minuut (pay per minute), sms of door een vast bedrag (pay fixed price) te betalen.

Betalen per telefoon is in verschillende landen mogelijk en ieder land kent een eigen consumententarief. Wanneer de klant kiest voor telefonisch betalen, wordt gevraagd te bellen naar een nummer. Dat nummer kunt u zelf regelen, maar u kunt natuurlijk ook kiezen uit een van de (gedeelde) nummers van Pay.nl.

Pay Fixed Price

Pay Fixed Price

Bij 'vast bedrag betalen' bepaalt de klant een bel- en toegangstarief voor de online betaalde content. Bijvoorbeeld € 0,80 per minuut en maximaal € 4,- voor één dag toegang. Jouw  klant belt naar een nummer en houdt de verbinding voor 5 minuten open. Op de PC van jouw klant verschijnt een teller.

Pay Fixed Price tarieven

De Pay Fixed Price tarieven verschillen per land en servicenummer.

<p>PFP is beschikbaar in: Nederland, België, Duitsland, Griekenland, Italië, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Finland, Zweden, Polen, Tsjechië, Hongarije, Australië, Nieuw Zeeland, Hong-Kong, Canada en Luxemburg</


Pay Per Call

Pay Per Call

Deze betaaloplossing regel je snel en gemakkelijk. Het consumententarief is maximaal € 1,40 per gesprek (in Nederland) en de betaling is binnen 6 seconden voltooid. De klant betaalt het bedrag via de provider en ziet dit later op de telefoonrekening.

Pay Per Call tarieven

De Pay Per Call tarieven verschillen per land en servicenummer.

Pay Per Call is beschikbaar in: Nederland, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Canada en Luxemburg


Pay Per Minute

Pay Per Minute

Voor 'betalen per minuut' hoeven jouw klanten alleen te bellen naar een betaald telefoonnummer. Zolang de verbinding actief is, hebben zij toegang tot een (afgeschermd) gedeelte van de website. Jouw klanten hebben duidelijk inzicht in de kosten die zij maken.

Pay Per Minute tarieven

De Pay Per Minute tarieven verschillen per land en servicenummer.

Pay Per Minute is beschikbaar in: Nederland, Belgie, Duitsland, Griekenland, Italie, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Finland, Zweden, Polen, Tjechie, Hongarije, Australie, Nieuw Zeeland, Hong-Kong, Canada en Luxemburg


SMS

SMS

PAY. biedt SMS oplossingen voor de landen: Nederland, België en Spanje. De tarieven variëren van € 0,25 tot en met € 1,50 per bericht. Ook bieden we de mogelijkheid om een gratis SMS bericht te versturen. Je betaalt dan een klein bedrag per SMS en de ontvanger maakt geen kosten..

SMS tarieven

De SMS tarieven verschillen per land, provider en servicenummer.

SMS is beschikbaar in: Nederland, België en Spanje


Mobile Content Billing

Mobile Content Billing

Bied je jouw diensten specifiek aan via de mobiele telefoon? Dan biedt PAY. jou een handige betaalmethode namelijk: Mobile Content Billing (MCB). Via deze service kunnen jouw klanten met één druk op de knop via mobiel internet of de telefoonrekening afrekenen.

Mobile Content Billing tarieven

De Mobile Content Billing tarieven verschillen per provider en servicenummer.

Mobile Content Billing is beschikbaar in: Nederland


Meer betaalmethoden?

Pay.nl biedt 30+ lokale en internationale betaalmethoden
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.