Nieuws

PAY. & Tommy Booking Support op bezoek bij camping de Lievelinge

PAY. & Tommy Booking Support op bezoek bij camping de Lievelinge

PAY. werkt regelmatig samen met andere partijen om betalingen zo makkelijk en vanzelfsprekend mogelijk te maken voor eindconsumenten. Zo ook in de wereld van toerisme en recreatie. Wij vertellen je graag iets meer over onze samenwerking met Tommy Booking Support en het vergemakkelijken van online boekingen en on- en offline betalingen.

Koffie2.png
 

Bij de PAY. stand altijd een gratis kopje koffie #vanzelfsprekend

Speciale Webwinkel Vakdagen aanbiedingen

Kom langs op onze stand (standnr. 337 naast de Keynote zaal) en ontvang 50% korting op je pakketkosten indien je voor 1 maart klant wordt bij PAY. Ook maak je kans op een gratis Businesspakket ter waarde van €600,- per jaar, maar liefst 3 jaar lang!

business pakket3.png
 

image

Tommy Booking Support heeft 700 klanten in de Benelux, bestaande uit campings en bungalowparken. Het volledige betaalsysteem van PAY. is geïntegreerd in het systeem van Tommy Booking Support. Waar voorheen alle boekingen handmatig ingevoerd werden, gaat dat nu automatisch via Tommy Booking Support en PAY.

Esther Schipper van Camping de Lievelinge: "De integratie van Tommy Booking Support en PAY. scheelt ontzettend veel uren aan personeel, op dit moment hebben we zo’n kwart personeel per dag minder aan uren dan toen alles nog handmatig ingeboekt moest worden.”

De betalingen gaan en stuk makkelijker sinds de samenwerking met PAY. Klanten kunnen via iDEAL betalen en krijgen een link meegestuurd die in minder dan 3 seconde is ingeboekt. Ook de pinbetalingen op het terrein lopen via PAY. Hierdoor komen alle betalingen in één transactieoverzicht waardoor je aan het einde van de dag veel sneller kan afromen en afsluiten.

Door de samenwerking van Tommy Booking Support en PAY. kan camping de Lievelinge een stukje service bieden aan hun gasten, doordat ze snel en eenvoudig kunnen betalen. De boekingen lopen allemaal via Tommy, maar de techniek en het verzorgen van betalingen loopt via PAY.

Herbert van der Born van Tommy Booking Support:

Eén van de grootste voordelen van de samenwerking met PAY. is de betrouwbaarheid. Al die jaren dat wij samenwerken hebben we nooit problemen gehad met betalingen. Dat geeft rust.”

Er wordt ook hard gewerkt aan de toekomst. PAY. is bezig met de ontwikkeling van tokenisatie voor creditcardgegevens waardoor herhaalbestellingen of boekingen makkelijk afgerekend kunnen worden zonder dat daar een extra handeling door de eindgebruiker aan te pas hoeft te komen. Maar ook Tommy Booking Support staat niet stil. Zij willen graag extra service bieden aan hun klanten door de borg makkelijk terug te storten (refunden) op de pas waarmee de gasten hebben betaald. Dat kan al via PAY. en binnenkort dus ook op Camping de Lievelinge!

Laatste nieuws over PAY. klant cases
GamePC.nl kiest voor SprayPay als betaalmethode via PAY.
Lees meer
Profotonet kiest voor de betaaloplossingen van PAY.
Lees meer
PAY. & CycleSoftware op bezoek bij Stouwdam
Lees meer
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.