Referral programma

Iedere nieuwe klant is geld waard

Referral programma

Als gebruiker van onze betaaldiensten weet u als geen ander dat een online betaaloplossing helemaal niet duur hoeft te zijn. Deel dit met vrienden, familie, kennissen, collega's, klanten en wordt door ons beloond! Want iedere nieuwe klant is geld waard.

Hoe werkt het?

U ontvangt van ons een unieke link die u kunt gebruiken om nieuwe klanten aan te laten melden. In uw Admin Panel vindt u een overzicht met alle klanten die u aangebracht heeft inclusief de bijbehorende beloningen.

Aanmelden voor het referral programma

Iedereen die een account bij Pay.nl heeft, heeft automatisch de mogelijkheid om deel te nemen aan het referral programma. Heeft u nog geen Pay.nl account dan kunt u deze hier aanmaken.

Vervolgens dient u de referral optie eenmalig te activeren. Op het tabblad 'Merchant' - 'Bedrijfsgegevens (Aansluiting)' klikt u onder het kopje overeenkomst op de link 'Wijzig pakket opties'. In de popup vinkt u vervolgens de optie 'Referrals' aan. Via het tabblad 'Merchant' ziet u dat er nu een extra optie bij is gekomen: 'Referrals'.

Op deze pagina vindt u uw unieke referrallink, promotiemateriaal, aangebrachte klanten en de beloningen.

image
image

Uw beloning

Voor iedere nieuwe klant die zich via uw referrallink aanmeldt, ontvangt u een beloning. Zo wordt ondernemen nog leuker, nietwaar?

Upgradet deze klant jaren later alsnog naar een hoger pakket? Dan wordt dit automatisch verrekend in uw beloning en Admin Panel.

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.