Referral programma

Iedere nieuwe klant is geld waard

Referral programma

Als gebruiker van onze betaaldiensten weet je als geen ander dat een online betaaloplossing helemaal niet duur hoeft te zijn. Deel dit met vrienden, familie, kennissen, collega's, klanten en wordt door ons beloond! Want iedere nieuwe klant is geld waard.

Hoe werkt het?

Je ontvangt van ons een unieke link die je kan gebruiken om nieuwe klanten aan te laten melden. In jouw Admin Panel vind je een overzicht met alle klanten die je aangebracht hebt, inclusief de bijbehorende beloningen.

Aanmelden voor het referral programma

Iedereen die een account bij PAY. heeft, heeft automatisch de mogelijkheid om deel te nemen aan het referral programma. Heb je nog geen PAY. account dan kan je deze hier aanmaken.

Vervolgens dien je de referral optie eenmalig te activeren. Op het tabblad 'Merchant' - 'Bedrijfsgegevens (Aansluiting)' klik je onder het kopje overeenkomst op de link 'Wijzig pakket opties'. In de popup vink je vervolgens de optie 'Referrals' aan. Via het tabblad 'Merchant' zie je dat er nu een extra optie bij is gekomen: 'Referrals'.

Op deze pagina vind je jouw unieke referrallink, promotiemateriaal, aangebrachte klanten en de beloningen.

referralNL.png
tabelbeloningen.png

Uw beloning

Voor iedere nieuwe klant die zich via jouw referrallink aanmeldt, ontvangt je een beloning. Zo wordt ondernemen nog leuker, niet waar?

Upgrade deze klant jaren later alsnog naar een hoger pakket? Dan wordt dit automatisch verrekend in jouw beloning en Admin Panel.

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.