Zoeken
Sluiten

Partnercase: Payt

Partnercase: Payt

Payt, gestart in 2013, bedient inmiddels duizenden klanten met haar software voor debiteurenbeheer. Het doel? Bijdragen aan een betere cashflow met minder werk en zorgen. Hoe? Door slim te automatiseren en betalingsgemak en inzicht te bieden voor de debiteuren van haar klanten. De betaaloplossingen van Pay. vormen daarin een essentieel onderdeel.

Payt logo

Payt debiteurenbeheer: 30% tot 50% sneller betaald en tot wel 80% minder werk.

Het is een stevige claim, maar de mensen van Payt maken het waar. Gekoppeld aan uw boekhoud- en facturatiesysteem werkt de software van Payt gestructureerd aan het binnenhalen van uw openstaande vorderingen. Volgens een heldere workflow, afgestemd op het type debiteur en factuur en altijd met respect voor de klantrelatie. ‘De doelgroep van Payt is heel breed. We bieden waardevolle software voor zowel B2C als B2B bedrijven. En zelfs als je vooral zaken doet met corporates of de overheid hebben we echt slimme oplossingen, zoals e-facturatie via een PEPPOL-netwerk. De QR-code en betaallink die we samen met Pay. ontwikkelde is een sleutelfactor in het succes van onze klanten ”, zegt Rob Rustenburg van Payt.

Als je wilt zorgen voor snellere betalingen moet je achter de voordeur kijken van je klant om echt het verschil te maken. De oplossing voor een tandarts, met verzekeraars en patiënten is wezenlijk anders dan een leasemaatschappij met private en business lease. Door goed te kijken naar de verschillende factuurstromen en type debiteuren bied je klanten precies wat ze nodig hebben om het voor hen makkelijk te maken om te reageren en te betalen.

Slim betalen en afletteren, de kracht van Pay. en Payt.

Betaalmogelijkheden met iDeal. Het is een essentieel onderdeel van snelle betalingen voor wie zaken doet met particulieren en het MKB. Maar inmiddels ook verre van uniek. Pay. ontwikkelde op verzoek van Payt een techniek om ook te zorgen dat afletteren veel soepeler gaat. Door inzet van QR betalingen werd ook het gebruiksgemak voor de debiteuren nog verder verbeterd. . “Kort na de start van ons bedrijf maakten we kennis met Pay. Het was een periode waarin het kunnen bieden van een betaallink bij een digitale factuur nog best bijzonder was. Pay. heeft ons destijds als start-up goed geholpen door te investeren in onze relatie. De voorliefde voor mooie technische oplossingen maakt dat we blijven vernieuwen en steeds voorop blijven lopen met betaal-innovaties”, zegt Jeroen Krosse, partner manager van Payt.

Pay-x-Payt

 

Getting it. Payt. Powered by Pay.

Payt en Pay., het is soms wat verwarrend voor klanten. Maar dat komt vooral door de gelijkenis in onze bedrijfsnamen. Voor de rest is het klip en klaar. Klanten van Payt snappen prima dat wij niet zelf een payment service provider zijn.

Als klant van Payt ben je niet verplicht om met Pay. te werken. We ondersteunen diverse (inter)nationale PSP’s. Als we uitleggen waarom wij als Payt zelf voor Pay. hebben gekozen valt in 8 van de 10 gevallen de keuze ook op Pay. De naadloze integratie met hun betaalmethoden is gewoon top. De slimmigheden die we hebben ontwikkeld samen met Pay. worden door ondernemers direct herkend als praktisch en en ontlastend. Denk aan het automatisch pauzeren van aanmaningen bij een geslaagde betaling, het separaat uitbetalen van administratiekosten en de hoofdsom of end-to-end betalingen. Als je uitlegt waarom dat belangrijk is, is elke ondernemer direct om.

Hierom kies je voor Payt en Pay.:

  • Voor wie meer nodig heeft dan alleen digitale betaaloplossingen
  • Debiteurenbeheer voor facturen op rekening en automatische incasso
  • Online factuurportaal voor inzicht en betaalgemak
  • Van factuurverzending tot de gerechtsdeurwaarder
  • Een credit management dashboard voor structuur en inzicht
  • Automatisch gekoppeld aan uw facturatie- en/of boekhoudpakket
  • Integratie van Pay. betaaltechniek zonder ICT-kennis
  • Investeer in de toekomst: steeds meer online en digitaal betalen
 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages