WeChat Pay

Chinese betaaloptie met meer dan 600 miljoen gebruikers

Van chat app naar Betaaloptie

WeChat is een semi-wallet. Waar in standaard wallets eerst geld gestort moet worden, kan een semi-wallet gelden doorsturen naar andere betaalmiddelen zoals een bankrekeningnummer of creditcard.

De WeChat App is in 2011 uitgebracht door onze contract partner Tencent en is reeds door miljoenen eindgebruikers geïnstalleerd voor online communicatiedoeleinden en betalingen.

image

De App

In de WeChat App kunnen Chinese eindgebruikers hun betaalrekening of creditcard koppelen. Heeft een eindgebruiker betaald en is dit bevestigd door de app dan wordt hetzelfde bedrag afgetrokken van het WeChat Pay saldo. WeChat Pay transacties ontvang je in jouw boeksaldo zoals je dat gewend bent bij andere betaalopties.

Download in the Iphone App Store   Get it on Google Play

QR betaling via webshop, kassasysteem, face2face of print

 

 

 

Heb je WeChat geactiveerd dan genereert onze betaaloptie een QR-code die tijdens het afrekenen van jouw transactie op het betaalscherm van jouw kassa of webshop reflecteert. Jouw klant scant simpelweg de QR-code en rekent zijn transactie direct af.

 

"WeChat Pay is tevens dé ideale betaalmethode voor Merchants op plekken waar veel toeristen komen. Denk aan evenementen, theaters en attractieparken, maar ook high-end fashion retailers of souvenirshops."

WeChat Quick Pay

WeChat Quick Pay is de meest gebruikte fysieke betaalmethode van WeChat waarbij je alleen maar een barcode vanaf een telefoonscherm hoeft te scannen. Jouw klant opent de WeChat app en klikt op betalen. Er verschijnt een barcode in beeld zodra je deze scant, is de betaling direct voldaan. Deze manier van betalen is sneller dan bijvoorbeeld contante betalingen of betalingen met een creditcard. Bijkomend voordeel voor jouw klant is dat de 6-cijferige code niet ingevuld hoeft te worden.

image

Jouw kosten besparen: dát is ons doel

Wij zijn als Payment Service Provider continu op zoek naar internationale betaalopties waarmee jouw dienstverlening kosten bespaart. Een bestelling uit China kost inclusief regio toeslagen en interchange al snel meer dan 2,5%. Met WeChat reduceer je deze kosten naar gemiddeld 1,5% + € 0,15.

Beschikbaarheid

WeChat Pay wordt wereldwijd door 600 miljoen Chinese klanten gebruikt
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.