WeChat Pay

Chinese betaaloptie met meer dan 600 miljoen gebruikers

Van chat App naar Betaaloptie

WeChat is een semi-wallet. Waarbij in standaard wallets eerst geld gestort moet worden kan een semi-wallet gelden doorsturen naar andere betaalmiddelen zoals een bankrekeningnummer of creditcard.

De WeChat App is in 2011 uitgebracht door onze contract partner Tencent en is reeds door miljoenen eindgebruikers geinstalleerd voor online communicatiedoeleinden en betalingen.

image

De App

In de WeChat App kunnen Chinese eindgebruikers hun betaalrekening of creditcard koppelen. Heeft een eindgebruiker betaald en is dit bevestigd door de App dan wordt hetzelfde bedrag afgetrokken van het WeChat Pay saldo. WeChat Pay transacties ontvangt u in het boeksaldo zoals u dat gewend bent bij andere betaalopties.

Download in the Iphone App Store   Get it on Google Play

QR betaling via webshop, kassasysteem, face2face of printHeeft u WeChat geactiveerd dan genereert onze betaaloptie een QR-code die tijdens het afrekenen van uw transactie op het betaalscherm van uw kassa of webshop reflecteert. Uw klant scant simpelweg de QR-code en rekent zijn transactie direct af.

"WeChat Pay is tevens dé ideale betaalmethode voor Merchants op plekken waaar veel toeristen komen. Denk aan Evenementen, theaters en attractieparken, maar ook High-end Fashion retailers of souvenirshops. "

WeChat Quick Pay

WeChat Quick Pay is de meest gebruikte fysieke betaalmethode van WeChat, waarbij u alleen maar een barcode vanaf een telefoonscherm hoeft te scannen. Uw klant open de WeChat App en klikt op betalen. Er verschijnt een barcode in beeld, zodra u deze scant is de betaling direct voldaan. Deze manier van betalen is sneller dan bijvoorbeeld contante betalingen of betalingen met een creditcard. Bijkomend voordeel voor uw klant is dat de 6-cijferige code niet ingevuld hoeft te worden.

image

Uw kosten besparen, dat is ons doel

Wij zijn als Payment Service Provider continu op zoek naar internationale betaalopties waarmee uw dienstverlening kosten bespaart. Een bestelling uit China kost inclusief regio toeslagen en interchange al snel meer dan 2,5%. Met WeChat reduceert u deze kosten naar gemiddeld 1,5% + 0,15 EUR.

Beschikbaarheid

Wechat Pay wordt wereldwijd door 600 miljoen chinese klanten gebruikt
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.