Zoeken
Sluiten
19 december 2017

Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce

Direct refunden vanuit Magento en WooCommerce

Vlak voor het weekend hebben we nog een kort maar krachtig nieuwtje voor de gebruikers van onze WooCommerce en Magento plugins. U kunt nu ook rechtstreeks vanuit Magento en WooCommerce refunds uitvoeren. De rechtstreekse koppeling van uw shop met de plugin van Pay.nl zorgt ervoor dat refunds automatisch meegenomen worden in ons systeem. Terugbetalingen doen was al enorm makkelijk, nu hebben we voor deze systemen weer een aantal muiskliks verwijderd uit het proces. U klikt op refunden, en wij doen de rest.

Nadat u de meest recente update heeft geïnstalleerd via Magento Connect of via Wordpress plugins kunt u alle betalingen waarvan IBAN gegevens bekend zijn refunden. Ook is het mogelijk achteraf- of creditcardbetalingen terug te betalen.

 

Wordpress WooCommerce

Om een terugbetaling te starten vanuit het veelgebruikte Wordpress webshopsysteem, klikt u op de bestelling die u wilt refunden, selecteer de terug te boeken artikelen en klik op terugbetalen. Eventueel kunt u nog een extra omschrijving in voeren om weer te geven bij de terugbetaling.

 

Magento

Om een bestelling terug te betalen vanuit Magento gaat u naar de betreffende bestelling en de bijbehorende invoice. Van daaruit selecteert u de artikelen die u wilt terugboeken en klikt op refund. WooCommerce en Magento gebruikers kunnen dus nu nog sneller terugbetalen zonder gedoe!

Registreer je nu en ontdek direct de voordelen van Pay.

Regel direct al je online and in-store betalingen.
laptop (3)
check-circle Ontvang al binnen 15 minuten betalingen via Pay.’s alles-in-één betaalplatform.
check-circle Alle betaalinformatie op een platform: online, in-store en omnichannel. 
check-circle Bied je klant de beste en continue service met 99,9% uptime garantie.