03 december 2020

Pay. verwelkomt nieuwe bank: Revolut

Pay. verwelkomt nieuwe bank: Revolut

Onlangs heeft Pay. een nieuwe bank toegevoegd voor iDEAL: Revolut. Revolut is een bank die zijn gebruikers voordelen geeft op het gebied van valuta’s omwisselen. Het doel van het bedrijf is om het gebruik van geld over de hele wereld simpel en transparant te maken. Dus geen verborgen kosten en tegen de meest gunstige wisselkoers.

revolut-logo
Rekeninghouders die Revolut willen gebruiken, moeten de app downloaden. Met de app kunnen consumenten onder meer geld overmaken naar vrienden en familie via SMS, e-mail, WhatsApp en social media. Daarnaast kan ook een rekening worden geopend bij Revolut en kan gemakkelijk een creditcard worden besteld en aangevraagd. Dit is een prepaid creditcard die met het eigen Revolut-account kan worden opgewaardeerd via een bankoverschrijving, betaalpas of creditcard.

 

Standaard Revolut betaalscherm en API koppeling

Maak je gebruik van het standaard betaalscherm? Dan hoef je niks te doen. Als je gebruik maakt van een eigen implementatie, dan kun je via de API de banken opnieuw inladen om zo Revolut te tonen in jouw webshop. Maak je gebruik van een standaard plugin, dan kan het ook nodig zijn om de configuratie opnieuw in te laden. Controleer dus jouw check-out om ook Revolut rekeninghouders te kunnen laten betalen in je webshop.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages