05 oktober 2022

Ook een brand kan groei Wovar niet stoppen

Ook een brand kan groei Wovar niet stoppen

De zwarte rookpluimen waren 11 juni tot ver buiten Groningen te zien. Het pand van e-commercebedrijf Wovar brandde compleet af. Desondanks groeit het bedrijf ook in 2022 weer ongekend snel. Of misschien is de groei wel te danken aan de vlammenzee. Want door de brand moesten ze op zoek naar een nieuw onderkomen en Wovar kiest altijd voor groei en dus kozen ze ook nu weer voor een veel te groot nieuw pand. “Vooraf hebben we geen idee wat we met zoveel ruimte moeten, maar het levert iedere keer ontzettend veel nieuwe kansen en onverwachte omzet op.” aldus Justin Meppelink, marketing manager van Wovar. "Het kiezen voor groei gaat nu over een pand, maar zo benaderen we iedere keuze. Ook onze keuze voor Pay. is gericht op groei. Pay. heeft bijvoorbeeld ongekend veel betaalmogelijkheden. Dat geeft ons de mogelijkheid om ook internationaal nog makkelijker te groeien.”

Schroeven en IJzerwaren kopen online = A-merk Wovar

kiezen voor groei heeft ervoor gezorgd dat Wovar, verkoper van klusbenodigdheden voor particulieren en zakelijke klanten, in de vijf jaar van haar bestaan groeide naar 100 personeelsleden, inmiddels actief is in acht landen en al vier keer is verhuisd.

Laat je inspireren door de keuzes, uitdagingen en geschiedenis van Wovar op Shopping Today. Ook hoor je dan waarom Wovar voor Pay. heeft gekozen. Je kunt natuurlijk ook langskomen bij de stand van Pay. voor een heerlijke kop verse koffie.

Shopping today is hét e-commercekennisevenement. Op 13 oktober kun je in DeFabrique in Utrecht laten inspireren door toonaangevende keynote-sprekers en praktische kennissessies, zodat je e-commercebedrijf in de toekomst (nog) beter kan presteren.

Tickets zijn hier te bestellen.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages