Zoeken
Sluiten
Integratie

Moneybird: jouw boekhouding altijd up-to-date.

Boekhouden is voor de meeste ondernemers een noodzaak - iets dat erbij hoort, maar waar je niet onnodig veel tijd aan wil besteden. Dat begrijpt Moneybird. Daarom wordt er alles aan gedaan om boekhouden met Moneybird begrijpelijk en leuker te maken. Bovendien zorgt de koppeling tussen Pay. en Moneybird ervoor dat alle transactiedata automatisch in je boekhouding komt.

moneybird-2
Je boekhouding is zo gebeurd.

Moneybird is in 2008 opgericht en gevestigd in Enschede. Inmiddels maken al meer dan 250-duizend ondernemers gebruik van deze boekhoudsoftware. Het grootste deel hiervan zijn kleinere, startende ondernemers. Dat is waar Moneybird zich ook op richt. Het doel is om het de startende ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken. Boekhouden moet leuk zijn. Belangrijk onderdeel is dat veel automatisch gaat. Dat kan onder andere dankzij de koppeling met Pay.

moneybird-3

De voordelen van het koppelen van Pay. en Moneybird.

Alle transacties die bij Pay. binnenkomen, kunnen dankzij de koppeling met Moneybird ook direct gesynchroniseerd worden in de boekhouding. Omdat de betalingen direct in het boekhoudsysteem komen, scheelt dat veel tijd op de financiële administratie.

Dankzij Pay.'s koppeling met Moneybird geniet je van:

  • Automatisch gesynchroniseerde betalingen tussen Pay. en Moneybird
  • Minder tijd besteden aan boekhouden
  • Minder fouten in de boekhouding
  • Afletteren van betalingen gaat automatisch
  • Altijd en overal inzicht in je transacties

Hoe maak je gebruik van de Moneybird- koppeling?

Om gebruik te maken van deze koppeling heb je account bij Pay. en bij Moneybird nodig. Vervolgens kun je de koppeling tussen Moneybird het makkelijkst inregelen met de koppeling van PSPbetalingen.nl. De koppeling zorgt dat transacties uit Pay. automatisch worden doorgezet naar en verwerkt worden in Moneybird.

Als de koppeling werkt, worden nieuwe betalingen uit je Pay.-account minimaal eenmaal per uur opgehaald. Daarnaast worden iedere nacht de betalingen bekeken die eerder zijn opgehaald en die nog niet zijn doorgestuurd naar je boekhoudsysteem. De betalingen die vanuit Pay. worden doorgezet, kunnen automatisch volledig worden verwerkt. Dat scheelt weer overtikken!

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

____________

Veelgestelde vragen.
Hoe werkt Moneybird?

Met het online boekhoudprogramma van Moneybird kun je heel eenvoudig je boekhouding bijhouden. Zo kun je offertes en facturen aanmaken, gemakkelijk je inkoopfacturen en bonnetjes inboeken, en je banktransacties aflezen. Wanneer je alles hebt ingevoerd, ontvang je van Moneybird een volledige rapportage.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
cta-checkmark-icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
cta-checkmark-icon

Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.

cta-checkmark-icon Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages