Zoeken
Sluiten
Integratie

Count-IT: meer dan een kassasysteem. 

Count-IT biedt een gebruiksvriendelijk POS-systeem voor horeca, retail en groothandels aan met kassa, voorraadbeheer, ordermanagement, rapportages, klantenportaal en CRM. 

Count-IT
Een POS-systeem met veel functionaliteiten.

Voor horeca, retail en groothandels biedt Count-IT software om een POS-systeem op te zetten. Maar daar houdt het niet op: de software biedt namelijk ook ondersteuning biedt bij het beheren van één of meerdere winkellocaties. Met deze software regel je ook nog andere aspecten als voorraadbeheer, realtime data-analyse, CRM en personeelsmanagement, allemaal veilig in de Cloud.

 

Count-IT_Pay

De voordelen van het koppelen van Pay. en Count-IT.

Met Count-IT en Pay. verkoop je eenvoudig op locatie en regel je alles daaromheen. Daarnaast sluit je met Pay. de snelste betaalverwerking aan op je verkooplocaties, én bied je de populairste betaalmethoden aan. Welke voordelen heeft Count-IT nog meer? 

  • Cloud based. Met Count-IT's software kun je inloggen en werken waar en wanneer je maar wilt. Je verkoopgegevens, productinformatie en rapporten zijn altijd veilig en up-to-date en gemakkelijk toegankelijk. Alles wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding en browser.
  • Voor elk apparaat. Count-IT's software is geschikt voor een breed scala aan apparaten, waaronder Mac-, iOS- en Android-apparaten, desktops en laptops. Bovendien is de software compatibel met POS-randapparatuur en ondersteunt het diverse printers, barcodescanners, pinautomaten en kassalades.
  • Veilig. Wil je er zeker van zijn dat je goed beschermd bent tegen virussen, cybercriminaliteit en andere internetdreigingen? Met Count-IT's POS-systeem is dat vanzelfsprekend en ben je altijd beschermd tegen alle moderne digitale gevaren.

Dankzij Pay.'s koppeling met Count-IT geniet je van:

  • Veilige en snelle in-store betalingen. Count-IT's all-in-one POS-systeem verwerkt dankzij Pay. veilige en snelle betalingen. 
  • Meer gemak. Dankzij Pay.'s actuele aanbod betaalmethoden laat je klanten altijd betalen zoals zij dat willen. 
  • Uitgebreide rapportages. Dankzij Pay.'s heldere Admin panel en inzichten weet je als ondernemer altijd hoe je ervoor staat. 

Hoe maak je gebruik van de Count-IT koppeling?

Start met Count-IT en geef bij je aanmelding aan dat je betalingen gaat verwerken via Pay. Voor het activeren van de koppeling heb je wel een Pay. account nodig.

 

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages