Zoeken
Sluiten
Integratie

Asperion: online boekhoudsoftware voor ondernemers en accountants.

Werk jij met de online boekhoudsoftware Asperion en met Pay? Laat ze dan perfect samenwerken met behulp van PSPbetalingen.nl. PSPbetalingen.nl zorgt ervoor dat de betalingen die binnenkomen bij Pay. direct, automatisch en foutloos worden verwerkt in de boekhouding bij Asperion. 

Asperion-2
Online boekhoudsoftware voor het midden- en kleinbedrijf.

Eenvoud en gemak staan centraal bij dit Nederlandse bedrijf. Het softwarepakket van Asperion is makkelijk te koppelen met webshops, zorgt ervoor dat alle data veilig in de cloud staat en omdat Asperion volledig online werkt, is het mogelijk om altijd en overal de boekhouding in te zien.  

Door het koppelen van Pay, de bank en een webshop met Asperion, gaat een groot deel van de boekhouding volledig automatisch. BTW-aangiftes en andere belastingzaken zijn dankzij Asperion zo geregeld. 

Asperion-4

Wat deze koppeling doet.

Betalingen die binnenkomen bij Pay. worden volledig automatisch verwerkt in de boekhoudsoftware van Asperion. Overtikken is daardoor verleden tijd waardoor het proces minder foutgevoelig en tijdrovend is. 

Betalingen worden minimaal één keer per uur opgehaald uit je Pay.-account. Deze betalingen worden zoveel mogelijk verwerkt. Iedere nacht worden de betalingen die eerder zijn opgehaald, maar nog niet naar Asperion konden worden doorgezet, nagekeken om te zien of ze nu wel kunnen worden verwerkt.  

De status van iedere betaling is te vinden in het dashboard van PSP-betalingen. Ook staat er wat je kunt doen als een betaling niet verwerkt kan worden. Betalingen die wel gewoon zijn doorgezet kun je zien in een overzichtelijk dashboard en natuurlijk in het overzicht van Asperion. 

Hoe kun je beginnen? 

Je start de installatie door je aan te melden voor een proefperiode op de koppelingen-pagina van PSPbetalingen en vervolgens de instructies te volgen. 

Als je de verbinding extra wilt beveiligen, kun je de IP-adressen van PSPbetalingen toevoegen in je Pay.-account, zodat je account alleen vanaf deze adressen kan worden benaderd. 

Let op: Deze koppeling vervangt niet het werk van de boekhouder. Deze koppeling bespaart tijd omdat je niet meer hoeft over te tikken. De boekhouder is nog steeds nodig voor advies, kennis en controle. 

Hoe maak je gebruik van deze koppeling?

Het activeren van de koppeling bestaat uit drie stappen:

  1. Het leggen van de connectie met het Pay.-account. Via deze stap autoriseer je de koppeling om de gegevens uit jullie account te lezen. Om de connectie met Pay.nl te maken, heb je een code en een token van je Pay.-account nodig, die je kunt vinden via Dashboard > Instellingen > Website instellingen in je Pay.-omgeving.
  2. Het leggen van de connectie met Asperion. Hierdoor kunnen transacties in Asperion geschreven worden en kan de koppeling informatie lezen in Asperion.
  3. Het configureren van extra gegevens, zoals de tussenrekeningen voor de betaalmethoden. 

Toegang tot 50+ nationale en internationale betaalmethoden.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages