Zoeken
Sluiten

Partnercase Webwinkelfacturen.nl/ PSPBetalingen.nl: "Onze missie is om het mkb te laten bloeien"

Partnercase Webwinkelfacturen.nl/ PSPBetalingen.nl: "Onze missie is om het mkb te laten bloeien"

De passie voor het helpen van bedrijven in het mkb spat er vanaf bij Joost Hermans, medeoprichter van Webwinkelfacturen.nl en PSPbetalingen.nl. Beide bedrijven, partners van de maand juni, werken samen met Pay. om ondernemers te ontzorgen op het gebied van administratie bij verkoop en betalingen. "De mkb’s in Nederland zijn superbelangrijk voor de economie. We hebben een zwak voor ze, en we willen dat ze makkelijk concurreren met grote bedrijven," vertelt Joost. "Dat is onze missie." 

 

Slimme boekhoudoplossingen voor ondernemers

Joost en zijn team hebben slimme oplossingen ontwikkeld die ondernemers helpen bij het automatiseren van hun administratie. We koppelen verkoopsystemen met boekhoudpakketten. "Als er iets wordt verkocht, zorgt onze koppeling ervoor dat de verkoop en betaling netjes in de boekhouding worden verantwoord," vertelt Joost. Boekhouden is best veel werk en er zijn veel Europese regels die de verkoop aan particulieren lastig maken."

Om ondernemers goed van dienst te kunnen zijn is het aanbod uitgesplitst in twee bedrijven: Webwinkelfacturen.nl en PSPBetalingen.nl. Webwinkelfacturen.nl helpt ondernemingen met het correct verwerken van de omzet, inclusief btw, verzendkosten en kortingen, in de boekhouding. PSPBetalingen.nl helpt ondernemingen met het afletteren via een koppeling tussen hun boekhoudsysteem en hun PSP. "We wilden met het voeren van de naam PSPBetalingen.nl nóg duidelijker maken dat we ook het afletteren van de PSP-betalingen in de boekhouding oppakken", vertelt Joost. 

"Administratie vinden de meeste ondernemers niet leuk. Ze willen klanten helpen, verkopen en hun bedrijf laten groeien. Onze oplossing helpt ze daarbij. Ze hoeven hun omzet, btw en betalingen niet meer handmatig te administreren. Daarmee besparen ze veel tijd. En die tijd besteden ze dan weer aan waar ze echt goed in zijn: ondernemen. In totaal hebben we al meer dan 2000 mensjaren bespaard."

webwinkelfacturen.nl-PSPbetalingen_samen

 

De voordelen van Webwinkelfacturen.nl en PSPBetalingen.nl

• Automatische verwerking van omzet, btw en betalingen in de boekhouding
• Afletteren en matchen van betalingen
• Realtime dashboard met meldingen van incorrecte transacties
• Koppelt alle grote e-commerce platformen aan je boekhoudsysteem 
Koppelingen met veel verschillende boekhoudsystemen 
• In 5 minuten gekoppeld via Pay.

 

Een sterke samenwerking met Pay.

Het besluit om partner te worden van Pay. kwam voor Webwinkelfacturen.nl en PSPBetalingen.nl op een natuurlijke manier. "Het was voor ons een logische stap. Pay. is een serieuze speler in de markt voor het regelen van betalingen. Ze behoren zonder twijfel tot de top PSP's in Nederland," zegt Joost.

Webwinkelfacturen.nl en PSPBetalingen.nl waarderen Pay. niet alleen om de marktpositie, maar ook om de efficiënte manier van werken. "We hadden in het verleden al contact met mensen van Pay, en die samenwerking was altijd prettig. Daarom was de keuze voor Pay. een logische volgende stap voor ons," voegt Joost toe.

Maar naast persoonlijke relaties en marktpositie, waren er ook praktische overwegingen die de keuze voor Pay. beïnvloedden. Joost benadrukt de kwaliteit van de documentatie en support van Pay.

Een van de redenen dat we zo graag met Pay. samenwerken, is hun uitstekende documentatie. Het is heel duidelijk en gemakkelijk te volgen.

Ook de klantenservice van Pay. krijgt lof. "De support is goed. Ze zijn altijd bereid om te helpen en reageren snel en accuraat op vragen. Dat maakt Pay. een betrouwbare en prettige partner om mee te werken."

 

webwinkelpayboekhoudkoppelingen

 

De toekomst: volledige connectiviteit voor alle Pay. klanten en het mkb

Op de vraag wat de toekomstplannen zijn van Webwinkelfacturen.nl en PSPBetalingen.nl, legt Joost uit dat ze een ambitieus doel voor ogen hebben. "We willen alle verkoopsystemen naadloos laten aansluiten op alle boekhoudsystemen. Dus het administratieve proces zoveel mogelijk vereenvoudigen en automatiseren." 

Hij gelooft sterk in de voordelen van automatisering. "Het zou geweldig zijn als alle klanten van Pay. een automatische administratieve koppeling hebben. Ze kunnen kiezen hoe ze dat willen bereiken: via onze service, door het zelf te bouwen of via een concurrent van ons. Ons belangrijkste doel is dat iedereen, vooral het mkb, de voordelen van een dergelijke koppeling kan ervaren en gebruiken."

Verkoop je producten of diensten online, wil je je boekhouding automatiseren en zo kosten besparen? We staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op via support@pay.nl of meld je bedrijf hier aan.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages