Partnercase Smart IM: een data-driven online marketingbureau met ruim 15 jaar ervaring

Partnercase Smart IM: een data-driven online marketingbureau met ruim 15 jaar ervaring

Partner van de maand | april 2021. 

Zou het niet mooi zijn om meer omzet te genereren en tegelijk een beter inzicht te krijgen waar die omzet precies vandaan komt? Dit ligt nu binnen handbereik. Pay. gaat de samenwerking aan met het toonaangevende online marketingbureau Smart IM. 

Bij Smart IM staan gedreven online marketing vakspecialisten voor jou klaar. Met de expertise van SEO, SEA, CRO en Content onder één dak ben je verzekerd van een goed doordacht advies. Of het nu gaat om het verschaffen van betrouwbare inzichten in je data, zodat je precies kunt zien welk kanaal voor opbrengst zorgt en welk kanaal niet, of om het verbeteren van je check-out, zodat aanzienlijk meer bezoekers doorgaan naar de volgende stap. Smart IM is van alle markten thuis. Daar pluk jij de vruchten van.
 
smart-im-logo-met-pay

Je wilt geen bezoekers verliezen in je check-out, vandaag de dag al helemáál niet. Dit is de tijd om de puntjes op de i te zetten en bij te schaven waar nodig. De CRO-specialisten van Smart IM weten met hun expertise in korte tijd – vaak door middel van kleine aanpassingen – een indrukwekkend resultaat te behalen.

Het herleiden van je omzet naar de juiste bron (organisch, advertenties etc.), is van groot belang om inzicht te krijgen in je rendement en de resultaten van je inspanningen. Ook hierbij kan Smart IM – met unieke kennis op het gebied van Google Tag Manager en Google Analytics – efficiënt ondersteunen en advies op maat geven.
Wil jij ook meer omzet en een zuiver beeld van waar je online omzet vandaan komt? De juiste focus door accurate data-analyse en van afhakers klanten maken? Smart IM staat voor je klaar!

Partner van de maand

In de rubriek 'partner van de maand' licht Pay. iedere maand een partner uit. Dit doen wij door samenwerkingen aan het licht te brengen die misschien op het eerste gezicht niet zo vanzelfsprekend lijken. En dat is het met payments: het is een wereld die zich verder uitstrekt, voorbij de financiële sector. Wil je ook partner van de maand worden? Neem contact met ons op via marketing@pay.nl.

 

partner van de maand badge-1

 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages