Zoeken
Sluiten

Partnercase Da Vinci: alles-in-één boekingsplatform met échte kennis uit het beautyvak

Partnercase Da Vinci: alles-in-één boekingsplatform met échte kennis uit het beautyvak

Partner van de maand | april 2022. 

De software van Da Vinci laat beautysalons één systeem gebruiken voor alle administratieve en financiële zaken. Zo heeft een salon met het alles-in-één SMART Salon platform een digitaal en online afsprakenboek, een kassa waar alles voorbereid is voor de boekhouding, toegang tot klantprofielen, slimme marketing en cijfers over de resultaten in hetzelfde systeem. Hierin verzorgt Pay. natuurlijk de betaaloplossing. En met Bjootify.com van Da Vinci kunnen consumenten de bij Da Vinci aangesloten salons makkelijk opzoeken en direct online een afspraak inplannen.

salon1

Software ontwikkeld met behulp van échte kennis uit het beauty vak

Al in 1945 richt de opa van de huidige eigenaren een kapsalon op. Kort hierna betreden ook oma, tante en uiteindelijk vader Jim het beauty vak. Na een tijdje ziet Jim ruimte voor verbetering – vooral als het neerkomt op zaken waar hij als saloneigenaar minder oog voor heeft zoals het regelen van administratie, boekhouding en marketing. Hij merkt op dat de computer hem hiermee uitstekend kan helpen. Het idee van Salonsoftware komt zo met behulp van een programmeur tot stand: een computersysteem waarmee saloneigenaren en hun klanten geholpen zijn- zo wordt het leven voor hen makkelijker en leuker.

Als derde generatie in de beautybranche hebben wij iedere dag plezier aan salons helpen. Niet alleen met Salonsoftware maar ook met Salonmarketing. Iedere dag werken 1.700 salons met onze SalonSoftware.

Meer tijd voor je klanten en de zaak.

Da Vinci heeft ex-beautyprofessionals in dienst. Zo begrijpt het bedrijf precies met welke uitdagingen beautysalons tegenwoordig te maken krijgen. En deze uitdagingen vertaalt Da Vinci naar oplossingen – de software van Da Vinci ‘ontzorgt’ saloneigenaren. Het geeft hen en hun personeel de ruimte om te focussen op dat waar zij écht goed in zijn: het optimaal voldoen aan de wensen en behoeften van hun klanten.

DVI-TEAM-rustige-achtergrond-kopiëren

 

Wij onderscheiden ons van de concurrentie doordat we ex-beauty professionals in dienst hebben die echt begrijpen waar een salon moeite mee heeft. We vertalen kennis uit de praktijk naar de computer (salonsoftware) en niet andersom. De saloneigenaar vooropstellen en niet de techniek.

Da Vinci en Pay. helpen beautysalons betere resultaten te behalen.

De SMART Salon en Bjootify platforms van Da Vinci en de betaalkoppeling van Pay. zorgen ervoor dat bedrijven in de gehele beautybranche direct kunnen starten met het ontvangen van betalingen in het alles-in-één platform van Da Vinci. Salons die willen starten melden zich makkelijk aan, en er staat snel na aanmelding al een pinapparaat van Pay. op locatie. Zijn er vragen, dan pakt een salon gewoon de telefoon op om contact te leggen met de Nederlandse support-afdelingen van Da Vinci en Pay.

Ons doel is om zoveel mogelijk salons online betalingen te laten aanbieden. We willen salons helpen met meer geld verdienen. Als consumenten online de betaling al hebben gedaan, zijn ze eerder geneigd om in de salon nog wat extra’s te kopen zoals een artikel of wellicht wel die wasmassage. Alleen maar voordelen dus. En nog een leuke bijkomstigheid, start je nu met Da Vinci en Pay., dan krijg je een mooie korting op een pinterminal!

Hierom kies je voor Da Vinci en Pay.

  • Alles-in-één afspraken, betaal- en kassasysteem voor de gehele beautybranche
  • Makkelijk betalingen ontvangen en uitbetaald krijgen
  • Snelle aanmelding en aansluiting
  • Fysiek pinapparaat van Pay. binnen no-time in huis
  • Meer tijd voor je klanten de zaak en zo meer winst.
  • Afspraakbeheer, betalingen, boekhouding, marketing en klantprofielen op dezelfde plek.
  • Persoonlijk telefonisch contact met Da Vinci en Pay.’s Nederlandse support-afdelingen
  • Investeer in de toekomst: steeds meer online en digitaal.
  • Start nú en krijg korting op een pinterminal van Pay.
 

Partner van de maand

In de rubriek 'partner van de maand' licht Pay. iedere maand een partner uit. Dit doen wij door samenwerkingen aan het licht te brengen die misschien op het eerste gezicht niet zo vanzelfsprekend lijken. En dat is het met payments: het is een wereld die zich verder uitstrekt, voorbij de financiële sector. Wil je ook partner van de maand worden? Neem contact met ons op via marketing@pay.nl.

partner van de maand badge-1

 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages