Zoeken
Sluiten

Partnercase CCV Shop: ondernemers ontzorgen met alles-in-één e-commmerce en payments

Partnercase CCV Shop: ondernemers ontzorgen met alles-in-één e-commmerce en payments

Heb je een webshop, dan is het hebben van een betrouwbare, snelle en klantvriendelijke e-commerce- en betaaloplossing een voorwaarde voor succes. Pay. en CCV Shop bieden precies dát aan: alles onder één dak, voor optimaal gemak en de beste resultaten. Wat is het verhaal achter deze samenwerking? We gingen in gesprek met Jasper Abbink, Partner Manager van CCV Shop, om te ontdekken hoe deze samenwerking al meer dan 6 jaar zorgt voor e-commerce succes. 

CCV Shop Logo

 

Van websitebouwer tot geïntegreerde e-commerce oplossing.

Het verhaal van het huidige CCV Shop begint bij de oprichting van CCV Shop’s voorganger BiedMeer in 1999. BiedMeer positioneerde zichzelf destijds als een platform waarop ondernemers zelfstandig hun eigen website konden opzetten. Dit was in die tijd een revolutionaire dienst, die ondernemers in staat stelde om zonder technische kennis toch online te kunnen ondernemen. 

In 2014 werd BiedMeer overgenomen door moederbedrijf CCV, een specialist in betaaloplossingen en transactieverwerking. Dit resulteerde in een naamswijziging, naar CCV Shop, en een aanzienlijke uitbreiding van de dienstverlening. Jasper legt uit: "Door de integratie van CCV's expertise konden we vanaf toen een alles-in-één oplossing voor online ondernemen aanbieden, inclusief een geïntegreerde betaaloplossing. Deze transformatie heeft niet alleen het dienstenaanbod verrijkt, maar ook de groei van het bedrijf aanzienlijk versneld.” Jasper concludeert: "En we blijven groeien en innoveren om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn."

 

CCVShop_foto_wit

De voordelen van CCV Shop voor webshops:

• Alles-in-één oplossing: een geïntegreerd platform voor websitebouw, betalingen en voorraadbeheer.
• Een breed aanbod betaalmethoden via Pay: creditcards, iDEAL, PayPal, Klarna en nog veel meer.
• Flexibel en aanpasbaar: pas de webshop aan naar wens, van design tot productbeheer.
• Marketingtools: stimuleer verkoop met marketingtools zoals sociale media-promotie en e-mailcampagnes.
• Ondersteuning: profiteer van uitgebreide ondersteuning, handleidingen en regelmatige updates.

 

Ondernemers ontzorgen en online processen optimaliseren.

De samenwerking tussen Pay. en CCV Shop is gebaseerd op een gedeelde visie: het ontzorgen van ondernemers. Beide partijen streven naar het vereenvoudigen en optimaliseren van het proces van online ondernemen. Jasper benadrukt het belang van deze samenwerking: "Ons doel is om ondernemers te voorzien van alle tools en diensten die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun online business. En het aanbieden van Pay, een van de belangrijkste betaalproviders in Nederland, hoort daarbij. De expertise van Pay. op het gebied van online betalingen vormt een onmisbare aanvulling op onze dienstverlening." 

 

Breedste aanbod betaalmethoden en supersnelle integratie.

Eén van de grootste voordelen van Pay. voor CCV Shop en haar klanten is de diversiteit aan betaalmethoden die Pay. biedt. Jasper zegt hierover "Dankzij Pay. kunnen we een breed scala aan betaalmethoden aanbieden aan onze merchants. Dit maakt het voor hen mogelijk om de betaalmethoden te kiezen die het beste passen bij hun klanten en hun bedrijfsmodel. En het stelt hen in staat om een optimale gebruikerservaring te bieden en de conversie te verhogen.” 

Ook het gemak van de integratie met Pay. is een reden waarom veel CCV Shop merchants voor Pay. kiezen.

 

CCVShop_foto_blauw

Dankzij de supersnelle integratie met Pay. besparen webshops kostbare tijd en moeite, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Over de toekomst van CCV Shop.

Wat betreft de toekomst, blijft CCV Shop innoveren en verbeteren, met een duidelijke focus op het verder vereenvoudigen van online ondernemen. "We kijken voortdurend naar de ontwikkelingen in de markt en passen onze dienstverlening daarop aan", aldus Jasper. "Samen met Pay. blijven we onze integratie verbeteren en nieuwe functies ontwikkelen."

Hij voegt eraan toe "De toekomst ziet er rooskleurig uit. Samen met Pay. kijken we vol verwachting naar wat er nog komen gaat en hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Het is onze ambitie om de toekomst van e-commerce te helpen vormgeven en we zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ons zal helpen om die ambitie te realiseren." 

Heb je een webshop of wil je een webshop beginnen? En ben je op zoek naar dé alles-in-één oplossing voor betalingen en e-commerce? CCV Shop en Pay. staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op via support@pay.nl.

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages