Klantcase Villa for You: makkelijk boekings- en betaalproces voor klanten wereldwijd

Klantcase Villa for You: makkelijk boekings- en betaalproces voor klanten wereldwijd

Villa for You is een verhuurplatform voor unieke vakantiehuizen. Het platform is in 2020 opgericht en heeft inmiddels een aanbod van meer dan duizend huizen in vier verschillende landen.

Sanne ten Voorde, marketingspecialist bij Villa for You: “Bij ons worden vakantiehuizen geboekt door klanten over de hele wereld. Vanuit de klant gezien is het van het grootste belang dat ze betrouwbare, herkenbare betaalmethodes aangeboden krijgen die snel en soepel werken. Vanuit onze organisatie hebben wij behoefte aan snelle en accurate terugkoppeling van transacties."
Pay.nl biedt het volledige pakket en heeft een soepele en betrouwbare koppeling met onze maatwerk boekingssoftware. Al met al is Pay een no nonse, relatief voordelige paymentprovider die eenvoudig te implementeren is en goede ondersteuning biedt in geval van calamiteiten.

Villa for You werkt volledig online. De meeste klanten komen uit Nederland of Duitsland. Het grootste deel van de transacties gaat via een overschrijving, iDeal en creditcard zijn daarna de belangrijkste betaalmethoden.

Sanne ten Voorde: “Wat bij ons anders is dan bij een ‘gewone’ webwinkel, is dat bijna alle transacties in twee delen worden betaald. Eerst een aanbetaling, daarna de rest. Alleen lastminutes worden in één keer betaald. Gelukkig is dat met Pay. makkelijk in te regelen. Mocht er toch iets zijn, dan is de supportdesk goed bereikbaar.”

 

 

“Bereikbaarheid vinden we belangrijk bij Villa for You omdat wij ons ook onderscheiden door snel, persoonlijk contact. Zo beschikken wij, in tegenstelling tot welbekende verhuurplatforms, over onze eigen klantenservice. We zijn áltijd bereikbaar! Zowel tijdens het boekingsproces als erna. Mensen hoeven niet door een negencijferig keuzemenu en nooit langer dan een minuut in de wacht te hangen.”

 

0x0