Klantcase Max ICT: gespreid- en achteraf betalen boost klanttevredenheid én conversies

Klantcase Max ICT: gespreid- en achteraf betalen boost klanttevredenheid én conversies

Max ICT is dé ICT webshop die zich specialiseert op de zakelijke MKB markt in Nederland. Het bedrijf kent een breed assortiment aan computerproducten van de hoogste kwaliteit. Bij Max ICT staat persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel. Hierdoor is de webshop van Max ICT zodanig ontwikkeld dat deze volledig wendbaar en aanpasbaar is aan de behoefte van de klant. Gemak en snelheid speelt hier een sleutelrol in.

MAX ICT gespreid betalen in termijnen | Latops, Tv, Wasmachine.

 

Groei Max ICT door combinatie van dienstverlening, ICT-kennis en aanbod van diverse betaalmethoden

Max ICT heeft haar groei te danken aan haar specifieke ICT-kennis in de markt en het grote productaanbod in combinatie met een feilloze logistiek en een responsive website. "Maar ons zeer diverse en uitgebreide aanbod aan betaalmethoden - waarin wij onze klanten maximale vrijheid in betaalkeuzes geven - speelt daar ook een belangrijke rol bij," geeft Jeroen van Daalen, eigenaar van Max ICT aan.

 

Klantbediening -en binding staan altijd centraal

Max ICT hecht veel waarde aan optimale klantenbediening -en binding. Gezien de constant veranderende online ICT-markt merkte het bedrijf dat de behoefte van een groep klanten aan het verschuiven was. Jeroen: "Wij werkten met een PSP partner die niet meer voldeed aan de betaalbehoeften van sommige klanten. Er kwam meer vraag en interesse naar betalen op krediet. Dit kan met CreditClick: een gebruiksvriendelijke achteraf betaalmethode die Pay. wél aanbiedt. Met CreditClick kunnen onze klanten online aankopen eenvoudig aanschaffen. Deze betaalmethode kent geen extra kosten en geeft klanten de mogelijkheid om producten in termijnen of middels een specifiek gekozen maandbedrag te betalen."

De koppeling met CreditClick als betaalmethode en de implementatie tussen de webshop en Pay. is voor zowel onze klanten als voor ons erg soepel en user friendly verlopen. We waren binnen enkele minuten al live!

De wensen en behoeften van de klant zijn voor Pay. altijd van groot belang. Vanzelfsprekend past Pay. haar propositie aan.

Pay. doet altijd haar best om merchants en partners zo goed mogelijk te ontzorgen zodat de focus altijd op online ondernemen ligt. Behalve het aanbieden van diverse betaalmethoden zijn er ook andere klantbehoeften. Dit verschilt per (web)winkel.

Jeroen: "Van de diverse betaalmethoden tot de gemakkelijke implementatie: Pay. biedt voor ons hét totaalpakket. Wij kunnen ons verder richten op het verbeteren van de dienstverlening van Max ICT terwijl Pay. door haar aanvullende diensten en betrouwbare techniek het betaalgemak van onze klanten verbetert en verhoogt."

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages