Alipay

Chinese wallet met 400 miljoen gebruikers

Bedien miljoenen Chinezen met Alipay

Alipay Pay is de semi-wallet van technologiereus Alibaba. Deze betaaloptie wordt samen met WeChat door 80% van de Chinezen gebruikt om transacties online of fysiek betalingen te voldoen

Waarbij in standaard wallets eerst geld gestort moet worden kan een semi-wallet gelden doorsturen naar andere betaalmiddelen zoals een bankrekeningnummer of creditcard.

image

De Alipay App

In de Alipay App kunnen Chinese eindgebruikers hun betaalrekening of creditcard koppelen. Heeft een eindgebruiker betaald en is dit bevestigd door de App dan wordt hetzelfde bedrag afgetrokken van het Alipay Pay saldo. Alipay Pay transacties ontvangt u in het boeksaldo van PAY. zoals u dat gewend bent bij andere betaalopties.

Download in the Iphone App Store   Get it on Google Play

QR betaling via webshop, kassasysteem, face2face of printHeeft u Alipay geactiveerd dan genereert onze betaaloptie een QR-code die tijdens het afrekenen van uw transactie op het betaalscherm van uw kassa of webshop reflecteert. Uw klant scant simpelweg de QR-code en rekent zijn transactie direct af.

"Alipay is tevens dé ideale betaalmethode voor Merchants op plekken waaar veel toeristen komen. Denk aan Evenementen, theaters en attractieparken, maar ook High-end Fashion retailers of souvenirshops. "

Alipay barcode betaling

Met Alipay Barcode Payments kunnen klanten fysiek in uw winkel betalen met de Alipay wallet. U start de Alipay transactie in uw kassasysteem. Uw klant opent de Alipay App. De App toont nu een barcode. Met de scanner van uw kassaysteem scant u de barcode waarna de transactie is voltooid.

Deze manier van betalen is sneller dan bijvoorbeeld contante betalingen of betalingen met een creditcard. Bijkomend voordeel voor uw klant is dat de 6-cijferige code niet ingevuld hoeft te worden.

image

Wij helpen u graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.