Alipay

Chinese wallet met 900 miljoen gebruikers

Bedien miljoenen Chinezen met Alipay

Alipay is de semi-wallet van technologiereus Alibaba. Deze betaalmethode wordt samen met WeChat door 80% van de Chinezen gebruikt om transacties online of fysiek betalingen te voldoen.

Waarbij in standaard wallets eerst geld gestort moet worden, kan een semi-wallet Alipay gelden doorsturen naar andere betaalmiddelen zoals een bankrekeningnummer of creditcard.

image

Betalen met Alipay: de app

In de app van Alipay kunnen Chinese eindgebruikers hun betaalrekening of creditcard koppelen. Heeft een eindgebruiker betaald en is dit bevestigd door de app, dan wordt hetzelfde bedrag afgetrokken van het Alipay saldo. Alipay transacties ontvang je in het boeksaldo van PAY. zoals je dat gewend bent bij andere betaalmethoden. Alipay op jouw webshop verbreedt gegarandeerd je bereik!

Download in the Iphone App Store   Get it on Google Play

Een Alipay QR-betaling via webshop, kassasysteem, face-to-face of print

 

 

 

 

Heb je de betaalmethode Alipay geactiveerd, dan genereert onze betaaloptie een QR-code die tijdens het afrekenen van jouw Alipay transactie op het betaalscherm van jouw kassa of webshop reflecteert. Jouw klant scant simpelweg de QR-code en rekent zijn transactie via Alipay direct af.

 

Alipay is tevens dé ideale betaalmethode voor merchants op plekken waar veel toeristen komen. Denk aan evenementen, theaters en attractieparken, maar ook high-end fashion retailers of souvenirshops. Laat jouw klanten daarom betalen met Alipay."

Alipay barcode betaling

Met Alipay Barcode Payments kunnen klanten fysiek in jouw winkel betalen met de Alipay wallet. Je start de Alipay transactie in jouw kassasysteem. Jouw klant opent de Alipay app. De app toont nu een barcode. Met de scanner van jouw kassaysteem scan je de barcode waarna de Alipay transactie is voltooid.

Deze manier van betalen is sneller dan bijvoorbeeld contante betalingen of betalingen met een creditcard. Bijkomend voordeel voor jouw klant is dat de 6-cijferige code niet ingevuld hoeft te worden. Zo simpel is betalen met Alipay!

image
De voordelen op een rij
  • De meestgebruikte online betaalprovider in China met meer dan 900 miljoen gebruikers
  • Dé betaalmethode op plekken waar veel Chinese toeristen komen
  • Alipay faciliteert snelle en veilige betalingen
  • Makkelijk en snel betalen via een QR-code

Heb je behoefte aan meer informatie over Alipay? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Alipay beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.