Alipay

Chinese wallet met 900 miljoen gebruikers

Bedien miljoenen Chinezen met Alipay

Alipay is de semi-wallet van technologiereus Alibaba. Deze betaaloptie wordt samen met WeChat door 80% van de Chinezen gebruikt om transacties online of fysiek betalingen te voldoen

Waarbij in standaard wallets eerst geld gestort moet worden, kan een semi-wallet gelden doorsturen naar andere betaalmiddelen zoals een bankrekeningnummer of creditcard.

image

De Alipay App

In de Alipay App kunnen Chinese eindgebruikers hun betaalrekening of creditcard koppelen. Heeft een eindgebruiker betaald en is dit bevestigd door de app dan wordt hetzelfde bedrag afgetrokken van het Alipay Pay saldo. Alipay Pay transacties ontvang je in het boeksaldo van PAY. zoals je dat gewend bent bij andere betaalopties.

Download in the Iphone App Store   Get it on Google Play

QR-betaling via webshop, kassasysteem, face2face of print


 


Heb je Alipay geactiveerd dan genereert onze betaaloptie een QR-code die tijdens het afrekenen van jouw transactie op het betaalscherm van jouw kassa of webshop reflecteert. Jouw klant scant simpelweg de QR-code en rekent zijn transactie direct af.

Alipay is tevens dé ideale betaalmethode voor Merchants op plekken waar veel toeristen komen. Denk aan evenementen, theaters en attractieparken, maar ook high-end fashion retailers of souvenirshops. "

Alipay barcode betaling

Met Alipay Barcode Payments kunnen klanten fysiek in jouw winkel betalen met de Alipay wallet. Je start de Alipay transactie in jouw kassasysteem. Jouw klant opent de Alipay App. De app toont nu een barcode. Met de scanner van jouw kassaysteem scan je de barcode waarna de transactie is voltooid.

Deze manier van betalen is sneller dan bijvoorbeeld contante betalingen of betalingen met een creditcard. Bijkomend voordeel voor jouw klant is dat de 6-cijferige code niet ingevuld hoeft te worden.

image
De voordelen op een rij
  • De meestgebruikte online betaalprovider in China met meer dan 900 miljoen gebruikers
  • Dé betaalmethode op plekken waar veel Chinese toeristen komen
  • Faciliteert snelle en veilige betalingen
  • Makkelijk en snel betalen via een QR-code

Heb je behoefte aan meer informatie over Alipay? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Alipay beschikbaarheid

xs Pioneer Full service
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Wij helpen jou graag verder

Neem snel en eenvoudig contact met ons op.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.