Dankort

Bereik jouw Deense klanten met de betaalkaart van Dankort!

Dankort

De populairste en meest gebruikte debitcard binnen de Deense consumentmarkt is Dankort: meer dan 5.6 miljoen consumenten bezitten deze kaart.

In Denemarken wordt meer dan 90% van alle aankopen betaald met een debit- of creditcard. Juist om die reden is Dankort een onmisbare betaaloptie als je de Deense online markt wil veroveren met jouw online webshop. De betaalmethode biedt jouw klanten niet alleen de mogelijkheid om in hun eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving te betalen, maar biedt ook 3D secure transacties aan voor optimale veiligheid tegen fraude.

Betaalscherm-Dankort.png

Een online webshop met Dankort

Dankort is een co-branded debitcard die wordt uitgegeven door Visa. Om Dankort aan jouw webshop te koppelen, bieden wij diverse kant-en-klare plugins. Met deze 'plug and play' oplossingen worden in een handomdraai alle betaalmethoden aan de betaalpagina van jouw webshop toegevoegd.

Extra veilig door 3D secure technologie

Om ervoor te zorgen dat zowel jij als ondernemer als jouw Deense consument veilig gebruik kan maken van Dankort verwerken wij alle transacties op basis van een extra veiligheidscheck genaamd 3D secure. Dit houdt in dat naast het invoeren van de kaartgegevens nog een veiligheidscontrole wordt uitgevoerd.

De voordelen op een rij
  • Een internationale debitcard die wordt uitgegeven door Visa
  • De meest gebruikte betaalkaart in Denemarken
  • Online consumenten betalen via hun vertrouwde bankomgeving
  • 3D secure transacties voor optimale veiligheid en anti fraude

Heb je behoefte aan meer informatie over Dankort? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Dankort beschikbaarheid

xs Pioneer Niet beschikbaar
xs Professional Full service
xs Business Full service
xs Corporate Full service

Beschikbaarheid

De betaaloptie Dankort wordt gebruikt in Denemarken.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.