Nieuws

PAY. verwelkomt nieuwe bank: Revolut

PAY. verwelkomt nieuwe bank: Revolut

Onlangs heeft PAY. een nieuwe bank toegevoegd voor iDEAL: Revolut. Revolut is een bank die zijn gebruikers voordelen geeft op het gebied van valuta’s omwisselen. Het doel van het bedrijf is om het gebruik van geld over de hele wereld simpel en transparant te maken. Dus geen verborgen kosten en tegen de meest gunstige wisselkoers.revolut-logo.jpg

Rekeninghouders die Revolut willen gebruiken, moeten de app downloaden. Met de app kunnen consumenten onder meer geld overmaken naar vrienden en familie via SMS, e-mail, WhatsApp en social media. Daarnaast kan ook een rekening worden geopend bij Revolut en kan gemakkelijk een creditcard worden besteld en aangevraagd. Dit is een prepaid creditcard die met het eigen Revolut-account kan worden opgewaardeerd via een bankoverschrijving, betaalpas of creditcard.

Revolut in jouw webshop?

Wil je eenvoudig Revolut toevoegen aan jouw webshop?
Neem dan contact op met één van onze specialisten via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66.
revolut_image03.png

Standaard Revolut betaalscherm en API koppeling

Maak je gebruik van het standaard betaalscherm? Dan hoef je niks te doen. Als je gebruik maakt van een eigen implementatie, dan kun je via de API de banken opnieuw inladen om zo Revolut te tonen in jouw webshop. Maak je gebruik van een standaard plugin, dan kan het ook nodig zijn om de configuratie opnieuw in te laden. Controleer dus jouw check-out om ook Revolut rekeninghouders te kunnen laten betalen in je webshop.

MEER WETEN OVER ONZE BETAALOPLOSSINGEN?

Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt je graag verder.
PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.