Nieuws

Partner van de maand april

Partner van de maand april

Juist nu: meer conversie én betere inzichten met SMART IM

Zou het niet mooi zijn om meer omzet te genereren en tegelijk een beter inzicht te krijgen waar die omzet precies vandaan komt? Dit ligt nu binnen handbereik. Pay gaat de samenwerking aan met het toonaangevende online marketingbureau Smart IM.smart-im-logo-met-pay.png

Bij Smart IM staan gedreven online marketing vakspecialisten voor jou klaar. Met de expertise van SEO, SEA, CRO en Content onder één dak ben je verzekerd van een goed doordacht advies. Of het nu gaat om het verschaffen van betrouwbare inzichten in je data, zodat je precies kunt zien welk kanaal voor opbrengst zorgt en welk kanaal niet, of om het verbeteren van je check-out, zodat aanzienlijk meer bezoekers doorgaan naar de volgende stap. Smart IM is van alle markten thuis. Daar pluk jij de vruchten van.

Je wilt geen bezoekers verliezen in je check-out, vandaag de dag al helemáál niet. Dit is de tijd om de puntjes op de i te zetten en bij te schaven waar nodig. De CRO-specialisten van Smart IM weten met hun expertise in korte tijd – vaak door middel van kleine aanpassingen – een indrukwekkend resultaat te behalen.


Loop jij omzet mis? Optimaliseer je check-out!

iconen-smartim.png

Het herleiden van je omzet naar de juiste bron (organisch, advertenties etc.), is van groot belang om inzicht te krijgen in je rendement en de resultaten van je inspanningen. Ook hierbij kan Smart IM – met unieke kennis op het gebied van Google Tag Manager en Google Analytics – efficiënt ondersteunen en advies op maat geven.


Wil jij ook meer omzet en een zuiver beeld van waar je online omzet vandaan komt?
De juiste focus door accurate data-analyse en van afhakers klanten maken? Smart IM staat voor je klaar!

Ja! Ik wil meer informatie

Partner van de maand

Vanaf deze maand zal PAY. elke maand een partner van de maand uitlichten. Dit zullen wij doen om onze kennis op een breder gebied dan alleen betalingen met jullie te delen en daarnaast onze samenwerkingen met partners een boost te geven. Wil je ook partner van de maand worden? Neem contact met ons op via marketing@pay.nl.

PAY. maakt gebruikt van cookies voor een goede gebruikerservaring, statistisch inzicht, monitoring van onze techniek en voor het afspelen van video.