PAY. app

For Android and iPhone

Pay.nl app voor android en iphone

Wilt u op ieder moment en vanaf elke locatie inzicht in het online betaalverkeer van uw webshops of websites? Dat kan met Pay.nl als uw online betaalpartner, via de gratis App! Met deze app (voor Android en IOS) ziet u meteen elke gestarte betaling. Ook kunt u een betaallink maken en direct versturen of kunt u een overzicht van uw omzet bekijken per dag, maand of kwartaal. Daarnaast brengen wij u via de app op de hoogte van het laatste nieuwtjes, updates, maar ook eventuele onderhoudsmomenten of storingen. Met de Pay.nl app heeft u uw complete betaalverkeer dus altijd bij de hand.

Download in the Iphone App Store   Get it on Google Play

image

Aan de slag met de app van Pay.nl

De meest populaire onderdelen van het Pay.nl admin panel zijn verwerkt in de app, zodat u niet altijd uw computer hoeft op te starten om een transactie op te zoeken, een betaallink te versturen of uw omzet per dag, maand of kwartaal te bekijken. U ziet hier een beknopte uitleg van de App.

Account - al uw account informatie
Een verzameling van uw accountinformatie en eventueel de verschillende merchant relaties. Zijn er meerdere merchant relaties aan uw account gekoppeld? Dan kunt u vanaf deze pagina switchen tussen de aansluitingen in de App.

Nieuws - altijd op de hoogte
Een overzicht van het laatste nieuws, updates, onderhoudsmeldingen en eventuele storingen. Zo bent u dus altijd op de hoogte.

Betaling - een betaallink maken en meteen versturen
Via deze pagina kunt u een betaallink aanmaken of een betaling starten. U heeft hierbij de keuze uit instant (via de App), per e-mail of SMS. Kiest u voor e-mail of SMS? Dan wordt de link direct naar uw klant verstuurd.

Transacties - realtime zicht op uw transacties
Deze pagina geeft u realtime en een gedetailleerd overzicht van uw transacties. Zodra er een transactie wordt gestart, verschijnt deze bovenaan in de transactielijst. Door de transactie te selecteren kunt u de betalingsdetails bekijken.

Overzicht - een kijkje in uw eigen resultaten
Op deze pagina ziet u een overzicht van uw omzet per dag, maand of kwartaal en de verhouding van het gebruik van de verschillende betaalopties.

Extra features na update

Sinds de update in april 2016 zijn er nog een aantal zaken verbeterd, cq vernieuwd in de iPhone versie, namelijk:

  • Creditcardbetalingen verifiëren
  • Risico-indicatoren van een transactie bekijken
  • Nieuwe authenticatiemogelijkheden
  • Nodige documenten uploaden en aan uw account koppelen
  • Voeg uw profielfoto toe aan uw account door op het profielicoon te drukken
  • Meerdere talen beschikbaar
  • Verbetering in laadtijden en statistieken.
  • PUSH notificaties nieuws/verdachte transacties/betaalde transacties

Pay.nl altijd bij de hand

Met de Pay.nl app op uw mobiele telefoon, heeft u uw eigen online betaalverkeer altijd bij de hand. Belt uw klant om te checken of een betaling goed is verwerkt en heeft u geen computer bij de hand? Geen probleem, want met de app heeft u dat zo gecontroleerd.

Is de betaling van een order niet gelukt en wilt u die klant alsnog over de streep trekken om de order af te ronden? Stuur dan een betaallink rechstreeks via de App. Dit kan per e-mail of SMS. Uw klant kan dan alsnog betalen via één van de betaalopties die u aanbiedt. Dus waar u ook bent, met de Pay.nl smartphone app hoeft u geen betaling meer te missen.

Download de gratis Pay.nl App

Ongeacht het pakket dat u bij ons gebruikt, kunt u altijd van start met onze gratis Android of iPhone App, zelfs als u onze diensten uitprobeert met het gratis Pioneer XS pakket. Wilt u direct aan de slag? Ga dan naar de Apple App Store of de Google Playstore en zoek op Pay.nl of download de iPhone app direct en de Android app hier.

We're happy to help

Contacting us is quick and easy.
PAY. uses cookies for a correct user experience, statistical insight, monitoring of our technique and for playing videos on our website.