Zoeken
Sluiten

Klantcase Firm24: Pay. laat betalingszorgen verdwijnen en anticipeert op behoeften

Klantcase Firm24: Pay. laat betalingszorgen verdwijnen en anticipeert op behoeften

Ondernemen, er komt veel bij kijken. Behalve het schrijven van een ondernemingsplan moet je je ook inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Voordat je dat kunt doen, moet er nog een keuze worden gemaakt voor de juiste rechtsvorm. Wordt jouw onderneming een eenmanszaak, een Vennootschap onder Firma (VoF) of een Besloten Vennootschap (BV)? Voor startende ondernemers is het kiezen van de juiste rechtsvorm een hele opgave.

firm24

In 2012 werd de Wet Vereenvoudiging en Flexibilisering van het BV-recht ingevoerd. De wet maakt het eenvoudiger om de BV-rechtsvorm op te richten. Helaas ging de wet niet op voor zaken omtrent het oprichten van een BV. Gelukkig werd in 2013 het succesvolle Firm24 opgericht door Rick Schmitz en Martijn Migchelsen. Firm24 vergemakkelijkt het oprichten van een BV, vennootschap, holding of een stichting. Dit doet het bedrijf op een efficiënte manier: zonder onbegrijpelijke adviezen, papierwerk en bureaucratische processen, maar met kordate hulp.

 

Alles onder één dak bij Firm24

Firm24 biedt allround service aan gedurende het oprichtingsproces. De diensten hebben betrekking op (fiscaal) advies, accountants, contracten, boekhouding en belastingen. Het platform beperkt zich niet alleen tot het notariële proces, maar legt ook direct contact met de eigen juristen en fiscalisten. Zij regelen het lastige papierwerk en geven de beste adviezen. Hierdoor kunnen klanten van Firm24 zich volledig focussen op het opzetten van de onderneming.

Rick Schmitz, founder en CEO van Firm24: "Wat ons een grote stap voor geeft ten opzichte van onze concurrenten is de snelle en gebruiksvriendelijke service én onze vaste prijzen. Daarnaast maken wij gebruik van up-to-date technologie om het proces continu te verbeteren voor zowel onze klanten als voor onze uitvoerende notarissen. We hebben gemerkt dat deze investeringen ons alleen maar ten goede zijn gekomen. Dat is terug te zien aan de klantervaringen en klantenbinding."

 

Pay. neemt betalingszorgen weg

Firm24 draait voor het grootste deel op de webshop. In de webshop worden diensten verkocht zoals oprichtingen, omzettingen, stichtingen en contracten. Voor Firm24 is het daarom van groot belang om een goede payment service provider te hebben die veilig en snel online betalingen verwerkt.

"Net zoals dat wij ondernemerszorgen wegnemen, zoeken wij een soortgelijke eigenschap in een betrouwbare payment service provider," vertelt Martijn, founder en CFO van Firm24. "Pay. ontzorgt ons op een ontzettend breed spectrum. Niet alleen faciliteren zij de betalingen die binnenkomen in onze webshop, maar ze bieden ook features aan die wij zochten in een goede payment service provider. Pay. heeft een app waar je je betalingen kan inzien. Daarnaast zijn de mogelijkheden van het Pay. account ongekend: je kan extra gebruikers toevoegen en de rapportage tool geeft gedetailleerde analyses die wij weer kunnen gebruiken om onze sales te boosten. En ook niet geheel onbelangrijk: Pay. heeft een groot aanbod van verschillende betaalmethoden. Onze eigen mix van betaalmethoden bestaat uit iDEAL en PayPal, maar we kunnen gemakkelijk een extra betaalmethode aanzetten als we daar behoefte aan hebben. Pay. neemt niet alleen ál onze betalingszorgen weg, maar anticipeert ook op onze (toekomstige) behoeften!"

Pay. is een goede betaalpartner. Ze hebben een gevarieerd en breed aanbod aan betaalmethoden. Daarnaast is de interface gebruiksvriendelijk en prettig in gebruik. Dit geldt ook voor de Pay. app en de vele integratiemogelijkheden. Pay. is wat je noemt een omnichannel payment service provider. Wij zijn ontzettend tevreden met onze overstap. Pay. is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een payment service provider die van alle markten thuis is!

Firm24 speelt in op digitalisatie

Technologie wordt alsmaar belangrijker en Firm24 ziet deze veranderingen als een mooie kans om het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen. Martijn: "Wij zien dat er nog volop ruimte is voor technologische ontwikkelingen binnen Firm24. We kunnen papier vervangen door digitaal, afspraken bij de notaris vervangen door online videoconferenties en natuurlijk blockchain toepassen voor het beter waarborgen van onze processen."

Een andere belangrijke verandering is een nieuwe wetgeving die bedrijven verplicht om rechtsvorm-oprichtingen enkel online en digitaal aan te bieden. Vanaf 2021 moet deze wetgeving ervoor zorgen dat het ondernemersklimaat in Europa verder wordt gestimuleerd. "Wij zijn natuurlijk erg blij met deze ontwikkeling omdat Firm24 al deels deze dienst aanbiedt. Wij zullen daarom ook nauw betrokken zijn bij de veranderingen. De wetgeving zal een positieve impact hebben op de Europese economie als geheel door het creëren van meer bedrijvigheid en competitiviteit. Dat is een win-win voor iedereen!" aldus Rick.

digitalering

 

Registreer nu en ontdek de voordelen van Pay.

Regel direct al je online en in-store betalingen.
laptop
Default CTA icon Ontvang al binnen 15 minuten online en in-store betalingen via het Pay. platform.
Default CTA icon
Alle betaalinformatie op één platform: online, in-store en omnichannel.
Default CTA icon
Maximaal inzicht in je betaalverkeer via uitgebreide rapportages