Websitebaker

Websitebaker is een CMS systeem wat u met de module Bakery Shop kunt uitbreiden tot een geschikte e-commerce oplossing voor de kleine tot middelgrote internetondernemer.

Voor de kleine tot middelgrote webshop

Met een webshop met Websitebaker kunt u gebruik maken van verschillende handige functionaliteiten zoals, SEO vriendelijke URL’s, de mogelijkheid tot check-out zonder registratie, verschillende categorieën toevoegen en nog veel meer. De basisfunctionaliteiten voor een webshop zijn met het Websitebaker systeem allemaal te verkrijgen.

websitebaker website

Pay.nl plugin voor Websitebaker

Betaalsysteem voor Websitebaker

Maak uw webshop compleet met het complete betaalsysteem van Pay.nl. De installatie heeft u in een handomdraai geregeld, via onze plugin.

Met deze plugin kunt u alle populaire betaalmethoden koppelen aan uw webshop. Naast iDEAL, kunt u ook  creditcards, Bancontact / Mister Cash, Giropay of een van de vele andere betaalopties met één druk op de knop toevoegen. Zo heeft uw complete betaalverkeer in één overzicht en onder één dak.

Download de gratis plug-in

Gaat u voor het systeem van Websitebaker plus Bakery? Met onze gratis plugin kunt u op een eenvoudige manier onze services aan uw betaalpagina toevoegen. U download de plugin via het Administratie Paneel. Wel heeft u een account nodig om toegang te krijgen tot dit handige systeem. Gratis registreren.

Kies uw versie

Onze plugin ondersteunt deze versie van Bakery Shop:

  • 1.5.4+