Ticketflow

Bij Pay.nl zijn we gek op innovatieve businesspartners. Met het online ticketverkoopsysteem van Ticketflow kunt u meer dan alleen tickets verkopen. Deze jonge en gedreven startup ontzorgt het gehele ticketverwerkingsproces. De volledige workflow van verkoop tot toegangscontrole regelt u met Ticketflow. De betalingen van de verkochte tickets verlopen via Pay.nl, waarna ze naar de organisatie worden overgemaakt.

ticketflow.eu website

Pay.nl plugin voor Ticketflow.eu

Hoe werkt het?

Evenementenorganisatoren melden zich aan bij Ticketflow. Via de eenvoudige klantconnectiemodule is de koppeling met Pay.nl zo geregeld en heeft u direct een Pay.nl account waar u uw inkomsten en statistieken bij kunt houden. Dankzij de realtime connectie tussen Pay.nl en Ticketflow heeft u altijd inzicht in de verkochte tickets en in meer statistieken.

Account Ticketflow

Zodra u een account heeft bij Ticketflow is aansluiten op Pay.nl in een oogwenk geregeld. Dankzij onze quick connect functie worden gegevens perfect uitgewisseld en hoeft u alleen nog maar uw account aan te vullen met de benodigde documenten. De ticketverkoop kan direct beginnen!