Shopware

Shopware is een van oorsprong Duits E-commerce platform dat gestaag de rest van Europa aan het veroveren is. Met de release van Shopware 5 is het websopsysteem volledig responsive uitgevoerd en dus geschikt voor telefoon, tablet, of welk platform dan ook.

Het platform heeft een ruime keus aan responsive templates, die stuk voor stuk 100% aanpasbaar zijn, waar door de mogelijkheden eindeloos zijn. Ook zijn er een groeiend aantal plugins en extensies beschikbaar om de shopervaring nog gebruiksvriendelijker te maken. Vanuit de Shopware Marketplace selecteert u plugins en extensies zoals die van Pay.nl, waarna ze automatisch in de gewenste shop worden geïnstalleerd.

Shopware website

Pay.nl plugin voor Shopware

Betaalsysteem voor Shopware

Wilt u uw Shopware webwinkel compleet maken? Regel het snel eenvoudig via Pay.nl. Al onze betaalmethoden zijn via onze gratis plugin beschikbaar. Naast iDEAL, kunt u probleemloos gebruik maken van creditcards, Bancontact/ Mister Cash, Giropay, Afterpay of een van de vele andere populaire betaalopties, zoals een van de beschikbare giftcards.

iDEAL plugin voor Shopware

Heeft u een webshop van Shopware? Dan kunt u heel eenvoudig onze betaaldiensten aan uw webshop koppelen via onze kant-en-klare plugin. Installatie gaat via de Shopware Marketplace, waarna de plugin automatisch in uw backend te vinden is. In het Addons instellingenscherm vult u uw API-token en serviceID in, welke bij het aanmaken van een account gegenereerd worden.

Betaalmethoden toevoegen

Het toevoegen van de betaalmethoden is kinderlijk eenvoudig. Binnen de Backend van Shopware gaat u naar het menuitem Instellingen / Betaalmethoden en selecteert de gewenste betaalmethoden. Stel enkele parameters in, en klik op opslaan. Om de Shopware plugin te installeren hebt u een account bij Pay.nl nodig. Wilt u meer informatie en weten welk pakket bij uw webshop past? Bekijk ons actuele aanbod op onze pakketten pagina.