Shoptrader

De webwinkel software van Shoptrader biedt een alles-in-een oplossing waarmee alle technische zorgen worden weggenomen door het aanbieden van hosting, updates en support. Er zijn meer dan vijftig full responsive templates beschikbaar en het systeem is volledig SEO geoptimaliseerd. Een Shoptrader webshop is geschikt voor de kleine en grotere webwinkelier. Door de keuze uit tientallen add-ons is de webshop eenvoudig in te richten en uit te breiden.

Shoptrader Payments

Via de automatisch koppeling met Shoptrader kunt u gebruik maken van alle betaaldiensten die Pay.nl biedt, zoals iDEAL, creditcards en achteraf betalen. Door de volledig geïntegreerde module kunt u direct na aanmelding, betalingen ontvangen. In de backoffice van uw Shoptrader webshop kunt u de betalingen die via Pay.nl plaatsvinden, gemakkelijk beheren. U hoeft dus niet in te loggen op een aparte site. De kosten voor het gebruik van Shoptrader en de transactiekosten worden automatisch verrekend, zodat het u enorm veel administratie scheelt.

shoptrader website

Pay.nl plugin voor Shoptrader.nl

Alles-in-één-oplossing

Omdat Shoptrader webshops via een innovatief platform aanbiedt blijven de kosten laag en hoeft u nooit bezig te zijn met technische zaken zoals updates en de ontwikkeling van koppelingen. Door het aanbieden van webshops in de cloud, blijven de kosten laag en wordt er continue ontwikkeld.

De proactieve supportafdeling van Shoptrader is 24/7 voor noodgevallen bereikbaar, waardoor u altijd direct weer verder kunt.

Responsive templates, SEO en meer features

Voor de lay-out van uw webshop heeft u bij Shoptrader de keuze uit diverse templates in verschillende stijlen. Alle templates zijn volledig responsive en dus ook perfect werkend op een mobiel of tablet. Voor eigen vormgeving biedt het Shoptrader platform uitstekende mogelijkheden, u kunt uw eigen webshop geheel in uw eigen stijl inrichten. Uw klant weet u snel te vinden dankzij de SEO-geoptimaliseerde software waarmee uw shop effectief door de zoekmachines wordt geïndexeerd.

De voordelen op een rij:

Makkelijk in gebruik
De gebruiker staat bij Shoptrader centraal, daarom luisteren we naar ideeën en richten we onze backoffice zo in dat het voor iedereen makkelijk is om de winkel van zijn of haar dromen te bouwen.

Kwaliteit
Omdat de online wereld zich in sneltreinvaart ontwikkelt, is het van groot belang dat uw webwinkelsoftware het tempo bij kan houden. Wij zorgen er voor dat het platform continu wordt ontwikkeld zodat uw webwinkel altijd aan de laatste standaarden voldoet.

Persoonlijke support
Shoptrader weet als geen ander hoe belangrijk het is om goede ondersteuning te krijgen wanneer je een webwinkel hebt. Daarom is de supportdesk van Shoptrader altijd bereikbaar voor spoedgevallen en worden antwoorden we graag al uw vragen.

Shoptrader Stories

Bekijk meer Successtories

Maak gebruik van 23 betaalmethoden, waaronder: