Shopfactory

De eerste versie van het e-commerce systeem Shopfactory ontstond al in 1996, waarmee het één van de oudste systemen is gericht op webwinkels. Via een software-programma op uw PC kunt u met behulp van een WYSIWYG-editor eenvoudig binnen enkele stappen een professionele webwinkel opzetten.

Inmiddels wordt er via de ruim 243.000 aangesloten webshops jaarlijks ruim 2 miljard aan bestellingen verwerkt. Onlangs heeft Shopfactory ook een koppeling met het Pay.nl platform geïmplementeerd waardoor u onze betaalmethoden kunt integreren binnen uw Shopfactory webwinkel.

Shopfactory website

Pay.nl plugin voor Shopfactory

Gratis proberen

Shopfactory is gedurende 30 dagen gratis te gebruiken. Daarna kan de merchant kiezen uit 2 versies: Pro of Gold.

De Pro versie biedt vrijwel alle opties die een startende webwinkel wenst. Heeft u meerdere webwinkels of richt u zich op het buitenland? Dan biedt de Gold versie uitkomst. Beide versies bieden een gratis hostingservice inclusief domeinnaam. Via de optie 'Facebook shop' plaatst u bovendien uw webshop eenvoudig op een Facebook pagina zodat Facebook relaties direct via de Facebook pagina kunnen shoppen.

Wilt u gebruik maken van de betaaldiensten van Pay.nl maar beschikt u nog niet over een Pay.nl account? Maak deze dan hier aan.

Instructiefilm: webwinkel starten met Shopfactory