MyShop

Van complete webshop geschikt voor ieder apparaat, tot Facebook shop... Met het myShop.com systeem is het allemaal mogelijk. Of u zich nu richt op de zakelijke of particuliere klant.

iDEAL en meer voor myShop.com

Als u een webshop heeft bij myShop.com (voorheen mijnWinkel.nl), is een koppeling met de goedkope betaaloplossingen van Pay.nl zo geregeld. In uw beheeromgeving hoeft alleen maar uw account-ID in te vullen en u kunt direct aan de slag met iDEAL en al onze andere betaalmethoden. Uw account-ID vindt u in uw Pay.nl Administration Panel. Natuurlijk moet u zich wel eerst even (gratis) registreren.

myshop.com website

Pay.nl plugin voor MyShop.com

Hosted webshop solution

Via MyShop.com kunt altijd gebruik maken van onze betaaloplossingen. Doordat een koppeling met Pay.nl rechtstreeks in het systeem van myShop.com is verwerkt, is het gebruik van een plugin overbodig. U kunt de hele installatie eenvoudig en snel regelen, via de backoffice van uw webshop.

Sjablonen, SEO en meer features

Voor de lay-out van uw webshop heeft u bij myShop de keuze uit tientallen designs, kleuren en tinten. Ook voor een eigen vormgeving kunt u het systeem gebruiken en alles geheel in uw eigen stijl inrichten. Een ander pluspunt is dat de MyShop sites qua SEO prima in elkaar steken en daardoor goed vindbaar zijn via zoekmachines

Laatste nieuws over MyShop


  • Betaalmethoden voor uw myShop of Luondo webwinkel
    Wilt u gebruiken maken van onze betaalmethoden binnen…
    lees verder
  • Nieuw: koppeling met myShop.com
    In Nederland heeft u voor het opzetten van…
    lees verder