Luondo

Met het Nederlandse webshop systeem van Luondo kan de startende tot gevestigde webwinkelier een professionele shop ontwikkelen, met allerlei praktische en vernieuwende features. Technische kennis en ervaring is niet nodig... uw shop is zo gebouwd.

Altijd hulp via Community

Alle gebruikers van het Luondo systeem vormen samen één online community, die u kunt raadplegen bij het opzetten of uitbreiden van uw webshop. Op het forum zijn veel gebruikers actief, die u kunnen helpen als dat nodig is.

luondo.nl website

Pay.nl plugin voor Luondo.nl

Hosted webshop solution

Via Luondo.nl kunt altijd gebruik maken van onze betaaloplossingen. Doordat een koppeling met Pay.nl rechtstreeks in het systeem van Luondo is verwerkt, is het gebruik van een plugin overbodig. U kunt de hele installatie eenvoudig en snel regelen, via de backoffice van uw webshop. Pay.nl heeft een stap-voor-stap handleiding online gezet die u kunt downloaden via ons Admin Panel. Via deze handleiding kunt u binnen enkele minuten een koppeling maken tussen Luondo en Pay.nl.

Zoekmachinevriendelijk en meer

Wanneer u uw webshop via Luondo runt, wordt deze automatisch zoekmachinevriendelijk gemaakt. Naast deze optie zijn er vele andere features waarmee u in slechts een paar minuten een volwaardige en professionele shop opzet. Een aantal van die opties zijn meertaligheid, gebruiksvriendelijke URL's, deal van de dag, orderhistorie bekijken, nieuwsbrieven versturen, staffels instellen, voorraadbeheer en nog veel meer.

Laatste nieuws over Luondo


  • Betaalmethoden voor uw myShop of Luondo webwinkel
    Wilt u gebruiken maken van onze betaalmethoden binnen…
    lees verder
  • Nieuw: Afterpay in Luondo koppeling Pay.nl
    Maakt u gebruik van de webshop module van…
    lees verder